News Flash:

Cu ce sa scapi de mirosul neplacut al picioarelor - Remedii naturiste

23 Martie 2018
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
picior

Daca nu reusesti sa scapi de mirosul urat al picioarelor, mai jos iti prezint 6 remedii pe care ar trebui sa le incerci.

1. Amesteca jumatate de cana cu otet din cidru de mere, cu doua cani de apa calda si stai cu picioarele in acest amestec 15 minute. Repeta acest lucru in fiecare zi, timp de o saptamana.

2. In 2 litri de apa fierbinte adauga o lingura de rozmarin uscat si doua linguri de salvie uscata. Dupa ce s-a racit stai cu picioarele in acest amestec 15 minute. Repeta acest lucru in fiecare zi, timp de o saptamana.

3. In 2 litri de apa fierbinte adauga zeama de la o lamaie si 50g de bicarbonat de sodiu. Stai cu picioarele in acest amestec 15 minute. Repeta acest lucru in fiecare zi, timp de o saptamana.

4. Intr-un lighean cu apa calda, dizolva o jumatate de punga de sare si stai cu picioarele acolo timp de 20 de minute. Este suficient sa repeti procedeul zilnic, timp de 2 saptamani si picioarele tale nu vor mai transpira atat de rau.

5. Inmoaie 2 pliculete de ceai negru intr-un litru de apa si lasa-le la fiert un sfert de ora. Combina totul cu o jumatate de litru de apa rece si apoi inmoaie-ti picioarele acolo timp de o jumatate de ora. Ca sa scapi de mirosul de transpiratie, e nevoie sa repeti procedeul zilnic, timp de o saptamana.

6. Intr-un recipient cu apa calda pune 4-6 picaturi de ulei din arbore de ceai, cumparat de la plafar, si tine-ti picioarele, mai ales degetele, in apa calda cel putin 15 minute. Repeta operatiunea de mai multe ori pe saptamana. Uleiul din arbore de ceai are efect antimicrobian, inmuierea timp de 15 minute, de mai multe ori pe saptamana, a picioarelor in apa calda in care ai pus picaturile ajutandu-te sa scapi de mirosul neplacut.

sursa: sanatatea


otet cidru lighean apa calda punga sare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004919 (s)