News Flash:

La ce e bun otetul in casa. Intotdeauna sa ai o sticla

28 Februarie 2018
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
otet2

Otetul este una din cele mai buna alegeri daca vrei sa cureti, sa dezinfectezi, sa improspatezi, sau sa indepartezi mirosuri neplacute in casa prin metode naturale de curatat. Iata cateva din utilizarile pe care le are otetul.

Curata mobila. Otetul este indicat pentru mobila veche, in special pentru partile metalice si pentru cele vopsite cu ulei. O solutie de apa si otet in parti egale readuce luciul si frumusetea de odinioara. pentru lemn mat poti sa folosesti un amestec bine agitat inainte facut din otet si ulei (de masline sau de in) in parti egale.

Curata covoarele. Otetul poate scoate petele din covoare, in special din cele din materiale naturale. Toarna otet pe pata si frecalocul cu o carpa curata pana dispare.

Curata tapiteriile din piele. Daca vrei sa dai stralucire obiectelor de mobilier tapitate cu piele, curata-le cu o solutie din otet si ulei de in, in parti egale.

Curata chiuvetele, bateriile, cuptoarele, plitele. Aciditatea sa curata curata foarte eficient praful si murdaria intarita. Aplicati otet din abundenta pe o laveta si frecati bine. Accesoriile si aparatura vor arata mai frumoase si mai lucioase ca niciodata.

Pune in apa pentru spalat pe jos o cana de otet pentru 3 litri de apa. Adauga solutia de curatat obisnuita, dar nu este neaparat nevoie. Spala cu aceasta apa gresia si mozaicul. Vor ramane lucioase si stralucitoare.

Indeparteaza mirosul neplacut din containerele de plastic, borcanele si alte vase.

Petele de pe obiectele de aluminu dispar daca sunt frecate cu otet. Curata foarte bine obiectele nichelate si cele din cupru. Dupa ce se curata trebuie clatite din abundenta si sterse.

Otetul concentrat curata depunerile de calcar din chiuvete si din vasul de toaleta.
O solutie excelenta pentru curatat suprafetele din bucatarie este cea facuta din: doua linguri de bicarbonat de sodiu, o cana de otet, doua linguri de amoniac diluate cu un litru de apa calda. Pune solutia intr-un pulverizator si desinfectezi si cureti in mod eco toate suprafetele din bucatarie. In puls nu-i nevoie sa clatesti. Pulverizeaza si sterge cu o carpa.


otetul curata mobila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004465 (s)