News Flash:

Jurnalistul Horia Tabacu a murit la varsta de 60 de ani

1 Martie 2015
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
Horia Tabacu
Jurnalistul Horia Tabacu, consultant editorial al cotidianului Evenimentul zilei, a murit, sambata, la varsta de 60 de ani, din cauza unor probleme cardiace, potrivit unui anunt postat pe site-ul publicatiei la care acesta a lucrat in ultimii ani.
"Avea 60 de ani, dar arata ca un flacau. Doar parul i se albise fata de ziua din urma cu cateva decenii cand s-a angajat la Informatia Bucurestiului. A fost un ziarist pur sange, un ziarist de «moda veche», cu tot ce are mai bun aceasta expresie. Sambata, inima lui mare a cedat. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!", se spune in anuntul postat pe site-ul ziarului Evenimentul zilei.
Nascut in 25 octombrie 1954, Horia Tabacu a urmat cursurile Universitatii Bucuresti, Facultatea de Limba si Literatura romana.
Din iulie 2011 si pana in prezent, Horia Tabacu a fost consultant editorial al cotidianului Evenimentul zilei.
De-a lungul carierei sale, Horia Tabacu a lucrat la publicatiile Informatia Bucurestiului, Libertatea, Evenimentul zilei, Ultimul cuvant si Ziua. El a fost si director al revistei Hustler si a contribuit la lansarea ziarelor Averea si Cancan. Mediafax.ro

evenimentul zilei horia tabacu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1886 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006538 (s)