News Flash:

Carmen Iohannis: Mi-ar placea sa ma implic in educatie si sustinerea tinerelor talente

27 Februarie 2015
1561 Vizualizari | 1 Comentarii
Carmen Iohannis a declarat, joi, la Berlin, ca deocamdata nu si-a inceput activitatea de Prima Doamna, dar ca i-ar placea sa se implice in educatie si in sustinerea tinerelor talente.
Intrebata, la intalnirea presedintelui cu reprezentantii comunitatii romanesti din Germania, de la Ambasada Romaniei din Berlin, daca s-a mai obisnuit cu rolul de Prima Doamna, Carmen Iohannis a declarat ca se straduieste si ca i se pare "interesant, dar foarte greu", dar ca, in schimb, ii fac foarte mare placere intalnirile cu oamenii, care-i dau "emotii pozitive si foarte placute".
In ceea ce priveste rolul sau, Carmen Iohannis a spus ca deocamdata n-a inceput "exact cu activitatea". "Promit ca o sa incerc sa fac ceva si pentru cei de acasa si pentru cei de afara, cat imi sta in putinta", a spus sotia presedintelui.
Intrebata daca are in vedere anumite proiecte, Carmen Iohannis a declarat: "Mi-ar placea sa ma implic in educatie si sustinerea tinerelor talente, de ce nu?".
Ea a spus, razand, ca nu stie daca ”va fi o altfel de Prima Doamna”, la intrebarea jurnalistilor din delegatia de presa. Totodata, sotia presedintelui a recunoscut ca ii este greu sa faca naveta.
"Mi-e greu, dar deocamdata nu am unde sa ma mut. Mai asteptam", a afirmat ea, adaugand ca doreste sa predea in continuare, "macar cu jumatate de norma".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005095 (s)