News Flash:

Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit, la varsta de 56 de ani! Cauza decesului: stop cardio-respirator

20 Martie 2018
979 Vizualizari | 0 Comentarii
andrei gheorghe

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio si televiziune, a murit, luni seara, la varsta de 56 de ani. Jurnalistul a fost gasit decedat in baia locuintei sale din Voluntari.
Decesul a fost constatat oficial in urma unui apel la 112, primit dupa ora 22, cauza fiind un stop cardio-respirator. Conform unor surse medicale, decesul s-a produs cu 12 ore inaintea constatarii sale oficiale.

Trupul neinsufletit al jurnalistului urmeaza sa fie transportat la Institutul de Medicina Legala.

Actrita Nuami Dinescu a scris pe Facebook ca multe persoane o sa spuna cat de talentat era Andrei Gheorghe, insa atunci cand acesta a avut nevoie, nu si-a gasit loc "in niciun post de radio".
„Acum toti isi vor aminti de tine, cit de bun erai, ce talent urias, bla bla bla... Pai da, ca nu si-a mai gasit loc in niciun radio, nicaieri nu a mai fost loc pentru el. Da, m-a socat vestea si nu mai vreau sa vorbiti despre profesionisti la trecut, lume care nu-ti pasa decit de cifre si bani. Pacat, mare pacat, l-am pierdut si pe Andrei Gheorghe...”, a scris actrita Nuami Dinescu pe Facebook.

Fostul presedinte al ANAF Sebastian Bodu a spus ca mereu a admirat stilul nonconformist al lui Andrei Gheorghe, chiar daca preferintele lor social-politice au devenit tot mai diferite in ultima perioada.

"RIP, Andrei Gheorghe. Chiar daca preferintele noastre social-politice devenisera, in ultima vreme, foarte diferite, intotdeauna ti-am admirat stilul nonconformist. De cand ne-am cunoscut, acum 25 de ani. (...) As vrea ca toti care am fost colegi cu el la Radio Sky Constanta sa ne intalnim si sa mergem la inmormantare. Radio Sky este locul unde s-a consacrat ca om de radio. Pur si simplu nu imi vine a crede", a scris fostul presedinte al ANAF Sebastian Bodu, pe Facebook.

Andrei Gheorghe s-a nascut in 14 ianuarie 1962, la Lipetk, in Rusia. A fost prezentator de emisiuni radio si televiziune, dar a realizat si filme documentare.

Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, sectia rusa-engleza din cadrul Universitatii Bucuresti. El si-a inceput activitatea jurnalistica in 1991, ca reporter special la Radio Constanta. Ulterior, el a lucrat la Radio Sky Constanta, iar consacrarea i-au adus-o emisiunea "13-14" realizata la Pro FM (1996-2002) si postura de prezentator la Pro TV.

In 2002 si 2003, Andrei Gheorghe a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe", dupa care a avut emisiuni la Radio 21 si la Radio Total.

A avut un rol secundar in filmele "Amen" al lui Costa Gavras, "Tinerete fara tinerete" al lui Francis Ford Coppola si a colaborat cu "Parazitii" pentru albumul "Irefutabil".

In 2004 a devenit consilier media si realizator de emisiuni - "Politica, frate!" si "Am o stire pentru tine!" la Realitatea TV, post cu care si-a incheiat colaborarea la jumatatea lui 2009, cand a plecat la Kanal D.

Andrei Gheorghe a fost si prezentator al emisiunii "Rataciti in Panama", difuzata de Kanal D.

El a fost si consilier al ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare.

(Redactor: Mihaela Gidei)


stop cardio-respirator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007469 (s)