News Flash:

IULIUS MALL TIMISOARA gazduieste, in premiera, un TARG destinat studentilor. Acestia isi pot gasi un JOB PE PERIOADA VERII in Europa, America sau Australia

9 Martie 2016
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
work and travel
Tinerii care urmeaza cursurile unei institutii de invatamant superior si vor un job intr-o regiune a lumii pe care isi doresc sa o viziteze au ocazia sa-l gaseasca la prima editie a Targului Work and Travel Fair, gazduit de Iulius Mall Timisoara, in week-end. Evenimentul se desfasoara in perioada 11 - 13 martie 2016, la demisol, in zona Octogon.
La targ participa cele mai importante 5 companii de profil, iar locurile de munca oferite peste hotare, pentru perioada verii, sunt diverse: asistenti de vanzari, receptioneri, barmani, casieri, salvamari si altele. Domeniile principale in care cei care aplica pentru un astfel de job isi vor putea desfasura activitatea cuprind parcuri de distractii, magazine, hoteluri, birouri si statiuni turistice din Statele Unite ale Americii, Europa si Australia. 
Studentii au ocazia, astfel, sa descopere cultura altor popoare, sa viziteze orasele pe care doresc sa le cunoasca, sa calatoreasca in locuri deosebite, dar si sa-si consolideze cunostintele, prin intelegerea culturii de business si prin experienta la locul de munca. 

job
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005979 (s)