News Flash:

Iubirea nu are varsta. Noua vedete care s-au casatorit cand erau niste pustoaice

13 Mai 2022
386 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra

Se spune ca nu exista varsta optima la care sa te casatoresti si, in timp ce unii asteapta sa fie siguri ca au gasit partenerul perfect, altii se grabesc sa faca pasul atunci cand se indragostesc.


Nimeni nu iti poate garanta ca relatia va dura pana la adanci batraneti, indiferent ca faci pasul la 20, 30 sau 40 de ani. Iar vedetele au aflat pe propria piele cum este sa fii casatorit atunci cand esti foarte tanar. Si, in timp ce unele cupluri au trecut testul timpului si au rezistat, alte casnicii s-au consumat extrem de repede. 

Antonia - avea 22 de ani atunci cand s-a casatorit cu Vincenzo Castellano si a nascut-o pe Maya. Cei doi s-au despartit cativa ani mai tarziu, dar abia in 2020 s-a finalizat divortul.

Irina Rimes - s-a casatorit tot la 22 ani cu compozitorul Andi Banica, care era cu 10 ani mai mare decat ea. Cei doi au divortat in 2017.

Karmen - s-a casatorit la 21 de ani cu Bogdan Clapescu. Dupa cateva luni, Karmen a adus-o pe lume pe fetita lor.

Betty Salam - s-a casatorit cu tatal copilului ei, Catalin Visanescu, in 2018. Betty avea 18 ani in momentul in care a spus ”Da”. 

Andra - avea 22 de ani cand s-a casatorit cu Catalin Maruta. Anul acesta au implinit 13 ani de la nunta. 

Hailey Bieber - a facut pasul cel mare inainte sa implineasca 22 de ani si multi au criticat-o pentru ca s-a grabit. La trei ani de la nunta, ea si Justin sunt la fel de fericiti ca in prima zi.

Sophie Turner - avea 23 de ani cand i-a spus ”Da” lui Joe Jonas. Actrita din Game Of Thrones si sotul ei sunt parintii unei fetite.

Kim Kardashian - la 19 ani s-a casatorit cu compozitorul Damon Thomas. Au divortat patru ani mai tarziu. 

Cleopatra Stratan a devenit sotia lui Edward Sanda cu cateva luni inainte sa implineasca 19 ani. Chiar daca multa lume i-a criticat pentru ca s-au grabit sa faca pasul cel mare, cei doi sunt mai fericiti ca niciodata in calitate sot si sotie. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004530 (s)