News Flash:

Irina Fodor, pusa la zid de fanii Asia Express. ”Gina nu facea asa!”

25 Octombrie 2021
680 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina si Gina

Irina Fodor a fost mereu apreciata de catre fanii Asia Express ca face fata presiunii de a prezenta o emisiune atat de grea. Asta pana acum. Ultimul stage din Turcia nu a fost deloc simplu pentru echipele care au luptat din greu pentru un pasaport catre Georgia. Nu toti au reusit. Zarug si Lorelei s-au dat batuti si, desi stiau ca la final ii asteapta o piatra rosie, au renuntat la cursa. La run for your life, cei doi au decis sa nu se grabeasca deloc si astfel, n-au mai ajuns la Irina Fodor.


Spre deosebire de alte sezoane, acum, Irina Fodor a schimbat regulile jocului. Aceasta nu a mai vrut sa stea sa-i astepte pe Zarug si pe Lorelei, iar asta i-a revoltat pe fani. Cei care se uita la Asia Express, au pus-o la zid pe Irina Fodor pentru discursul ei.
”Toata lumea stie ca am aici o piatra rosie, v-am aratat-o de mai multe ori. Toata lumea stie ca suntem pentru ultima oara in Turcia, ca maine plecam in Georgia. Asa ca o sa plecam in aceasta formatie. Zarug si Lorelei nu cred ca vor mai veni’, a declarat Irina la finalul editiei.


„Nu se grabesc sa ajunga aici, nu cred ca le place acest show, refuza sa faca probele. Au refuzat sa faca multe probe pe drum. Nu mai vor sa se joace cu noi si noi am hotarat ca nu vrem sa ne mai jucam cu ei, pentru ca oricum nu se grabesc sa ajunga la noi. Nu cred ca trebuie sa va tin pe voi aici pentru ei”, a incheiat Irina Fodor.

Cei care au urmarit ultima etapa din Turcia au fost de-a dreptul revoltati pe Irina Fodor si pe discursul ei. Fanii au comparat-o cu Gina Pistol si au tinut neaparat sa-i spuna ca nu se compara cu ea.


”Pacat de discursul tau de la final, faptul ca ei au limite fizice nu scuza comportamentul tau, cel mai urat final de episod, au asteptat in trecut concurenti pana la ora 3.00 noaptea. Erau plini de transpiratie, chiar au incercat, sa te vad ce alergai tu daca aveai 120 kg”, a comentat un internaut.
„Ai fost foarte rautacioasa si penibila in emisiunea de aseara.. ati incercat sa ii puneti pe Zarug si pe Lorelei intr-o lumina proasta (desi oamenii aia erau transpirati, terminati si chiar au dus probele la sfarsit.. asa cum au putut ei) ca sa va justificati comportamentul vostru execrabil.. nici macar un „la revedere” nu ati fost in stare sa le ziceti.. execrabil!!! De acum ati ramas intre voi, falsii”, arata un alt mesaj al unui fan. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009642 (s)