News Flash:

Iohannis, dupa CSAT: Am evaluat conflictul din Ucraina, langa granitele noastre sunt ucisi oameni

4 Martie 2015
1419 Vizualizari | 1 Comentarii
Presedintele Klaus Iohannis a scris, marti, pe Facebook, ca in CSAT s-a evaluat conflictul din Ucraina, aratand ca dupa mai bine de o jumatate de secol de pace, in apropierea granitelor noastre sunt ucisi oameni iar Romania are tot interesul ca acest conflict sa se rezolve in mod pasnic.
”Dupa mai bine de o jumatate de secol de pace, in apropierea granitelor noastre sunt ucisi oameni. Altii isi parasesc satele in cautarea unui refugiu. Romania se afla la aproximativ 300 de km de Crimeea, locul unde a inceput anul trecut modificarea granitelor stabilite dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial”, a scris seful statului pe pagina de socializare.

Potrivit lui Klaus Iohannis, ”avem tot interesul ca orice conflict din aceasta parte a Europei sa se rezolve pe cale pasnica”.
Presedintele Iohannis mentioneaza faptul ca in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii s-a evaluat conflictul din Ucraina si efectele lui in regiune.
”Am reconfirmat angajamentele asumate de Romania in cadrul parteneriatelor noastre strategice”, a mai afirmat Klaus Iohannis pe Facebook.
Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a facut, marti, o analiza a starii de securitate din Ucraina si implicatiile pentru Romania, apreciindu-se ca sprijinul consecvent al tarii noastre pentru Ucraina, de la declansarea crizei, a marcat o deschidere fara precedent a relatiilor bilaterale.
Mediafax.ro 

csat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006313 (s)