News Flash:

SOC! Viceprimarul Timisoarei, declarat incompatibil de ANI!

3 Martie 2015
1551 Vizualizari | 1 Comentarii
Dan Diaconu
Viceprimarul Timisoarei, liberalul Dan Diaconu, a fost declarat de Agentia Nationala de Integritate in stare de incompatibilitate.
Conform unui comunicat postat pe siteul institutiei, Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al incompatibilitatilor de catre 14 fosti sau actuali alesi locali (cinci primari, un fost primar, doi viceprimari, sase consilieri locali), ca urmare a exercitarii simultane de functii si calitati, incalcand, astfel, mai multe articole ale Legii nr. 161/2003.
Conform comunicatului ANI, Diaconu ”s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 22 iunie – 18 octombrie 2012, intrucat a detinut, simultan cu functia de viceprimar, si functia de administrator al S.C. SPEED DISTRIBUTION S.R.L., incalcand, astfel, dispozitiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”. 
Viceprimarul sustine ca raportul nu releva adevarul si ca va contesta acest raport in instanta, ”Era o societate dizolvata de catre Registrul Comertului, inactiva fiscal de prin anul 2008, nu a avut niciun fel de activitate. Am ramas administrator pentru ca nu aveam ce sa fac, dar societatea era inactiva. Voi prezenta aceste date instantei”, a spus Diaconu pentru ziuadevest.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004109 (s)