News Flash:

Ioan Neculaie a fost RETINUT!

29 Ianuarie 2016
1347 Vizualizari | 0 Comentarii
neculaie brasov
Ioan Neculaie, patronul lui FC Brasov, a fost retinut, joi seara, de procuroriiParchetului Tribunalului Brasov, dupa ce a fost audiat timp de aproape zece ore in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani in care au avut loc perchezitii la club si la locuinta sa. In acelasi dosar, deschis sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani, a fost retinut si un fost director economic in cadrul grupului de firme condus de Ioan Nicolae si fost adjunct al sefului Garzii Financiare BrasovFlorin Paunescu. Cei doi vor fi audiati de procurori, iar vineri vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Locuinta omului de afaceri Ioan Neculaie, sediul clubului de fotbal FC Brasov, unde acesta este actionar, si societatea pe care o are in administrare, SC Roman SA, au facut, joi, obiectul unor perchezitii dispuse de Parchetul Tribunalului Brasov. In cauza instrumentata de procurorii brasoveni si in care vizat este si afaceristul Ioan Neculaie exista suspiciuni prezumtive de evaziune fiscala, inselaciune si splalare de bani, prejudiciul in acest dosar fiind de 10 milioane de euro.

In total au fost efectuate joi opt perchezitii, pe langa casa lui Ioan Neculaie, sediul FC Brasov si sediul Roman SA, fiind vizata si locuinta seful Oficiului pentru Jocuri de Noroc, Vasile Bilinschi, fos sef al Garzii Financiare Brasov. Ultimul scandal in care a fost implicat Ioan Neculaie este legat de dosarul prostituatelor de lux, el fiind acuzat ca a platit mai multe fete pentru a face sex cu ele. De asemenea, el se afla de mai multi ani in atentia procurorilor pentru presupuse ilegalitati comise la Roman SA. De asemenea, in 2013 lui i-a fost intocmit dosar penal avand ca obiect o evaziune fiscala de cateva milioane de euro de la FC Brasov SA.

ioan neculaie fc brasov parchetului tribunalului brasov instantei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006088 (s)