News Flash:

INNA, adevarul despre perioada copilarie. Cum a ajuns artista sa poarte haine de la second hand

24 Mai 2022
461 Vizualizari | 0 Comentarii
INNA

Acum, ca deja are experienta in lumea fashionului, INNA a lansat propria colectie de haine care este deja disponibila pe o cunoscuta platforma de shopping de la noi. Inainte, INNA nici nu visa la asa ceva, ba mai mult, purta mandra prin cartier haine fake.


INNA a fost invitata in emisiunea produsa pe canalul iubitului ei, ”Window Shopping”, acolo unde a fost supusa detectorului de minciuni. Spre uimirea tuturor, INNA a fost mai sincera ca niciodata, ba chiar a dat mai mult detalii din casa decat se astepta oricine. INNA si-a analizat si o parte dintre tinute, iar toate au depasit cu brio pragul de 2000 de euro. Intrebata de Dracea daca a purtat vreodata haine fake, artista nu s-a ascuns dupa deget si a recunoscut. 


”Da, de cate ori! Am avut cand eram mica, mi-a cumparat tata un hanorac de la Kenvole si niste sosete de la Piuma. Prietena mea avea de la Adibas si atunci era ok.”


Incet, dar cu pasi siguri, INNA poate spune ca le-a cam facut pe toate. Dupa zecile de hituri cu sute de milioane de vizualizari, dupa revista digitala INNAmag, INNA si-a facut debutul si in lumea fashionului si a lansat prima colectie de haine ce o reprezinta in totalitate. Piesele sunt diverse si pot fi combinate cu usurinta pentru a obtine atat un look casual, sport, cat si glam.
INNA x About You contine peste 40 de articole, de la caciuli, la bustiere, rochii, incaltaminte si accesorii. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004366 (s)