News Flash:

INEDIT! Vrei sa bei un pahar de vin la cina? Un restaurant din Timis asigura transport gratuit clientilor

24 Martie 2017
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
soferita
Un restaurant din localitatea Remetea Mare, judetul Timis, asigura clientilor care doresc sa consume alcool la cina transport gratuit, dus-intors, cu scopul de a-i determina sa nu se mai urce bauti la volan, transmite corespondentul MEDIAFAX.
George Momirov, patronul unui restaurant din localitatea Remetea Mare, aflata la aproximativ zece kilometri de Timisoara, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca aceasta campanie a debutat in martie si va continua in lunile urmatoare.
Deocamdata, beneficiaza de transport gratuit la cina, dus-intors, doar clientii din localitate, urmand ca in viitor serviciul sa se extinda.
“Daca vrei sa iei o cina delicioasa insotita de o sticla de vin la noi, trimitem un sofer care te va aduce la restaurant si te va duce inapoi acasa, pe tine si, bineinteles, pe cei cu care vei servi cina. Trebuie doar sa rezervi o masa si sa specifici ora si adresa din Remetea Mare de unde sa te luam. Soferul probabil ca nu va arata ca cel din imagine, dar te vei bucura de faptul ca poti consuma alcool la cina fara sa conduci”, au transmis administratorii restaurantului din judetul Timis pe o retea de socializare.
George Momirov spune ca localnicii sunt incantati de ideea de a beneficia de transport dus-intors, daca iau cina in restaurantul din Remetea Mare, scrie Mediafax.ro.
“Reactiile sunt ok, localnicii sunt fericiti, incantati de idee. Pe clienti ii aduc eu si cei doi soferi pe care-i am angajati cu masina. Campania va continua si in lunile urmatoare. Pe mine m-a interesat sa vina oamenii la restaurant, sa vada de ce servicii pot beneficia, cum am modernizat spatiul. De asemenea, ne-am gandit ca aceasta ar fi o varianta sa bea omul o bere sau un vin linistit, sa manance si sa plece acasa fara sa se urce la volan. Am vazut vara trecuta, de exemplu, oameni care au baut o bere, doua si au plecat cu masina lor acasa. Ne dorim sa incurajam si consumul de vin la cina, e sanatos macar un pahar de vin pe zi sa bem”, -a declarat patronul restaurantului Jack.
Transportul gratuit la cina se asigura in intervalul orar 16.00 – 22.30, in fiecare zi.

remetea mare judetul timis george momirov timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005421 (s)