News Flash:

Perchezitii in Timis vizand un dosar de contrabanda. Zeci de kilograme de tutun confiscat

24 Martie 2017
951 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii politie2
Politistii timiseni au ridicat, miercuri, pentru continuarea cercetarilor, peste 70 kg de tutun prelucrat pentru confectionarea tigaretelor, masini electronice de injectat tutun, masini de tocat tutun, unitati de calculator, laptopuri si documente falsificate, in urma perchezitiilor efectuate la banuiti de contrabanda si fals in inscrisuri private. 
Cele 48 de perchezitii domiciliare s-au desfasurat pe raza a 15 judete, in baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Lugoj, de catre politisti din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalitatii Economice si cei din cadrul Politiei Municipiului Lugoj, arata un comunicat al IGPR, remis, miercuri, AGERPRES. 
Au fost vizate persoane banuite de detinere in afara antrepozitului fiscal si comercializarea produselor accizabile, fara a fi marcate, peste limita de 1 kg de tutun de fumat, contrabanda si fals in inscrisuri sub semnatura privata. 
Potrivit oamenilor legii, incepand cu anul 2015, un barbat de 29 de ani din comuna Costeiu, sprijinit de alte persoane, ar fi comercializat pe teritoriul Romaniei, prin intermediul internetului, 105 kg de tutun, fara ca produsul sa fie supus marcarii si fara a se achita accizele aferente acestor operatiuni. 
In urma investigatiilor efectuate, politistii au stabilit ca mai multe persoane ar fi achizitionat, in repetate randuri, tutun prelucrat de cel in cauza, incalcand dispozitiile legale. 
Totodata, s-a stabilit ca barbatul, sprijinit de alte persoane, ar fi falsificat polite de asigurari pentru autovehicule inmatriculate in alte state, permise de conducere, documente de proprietate pentru vehicule si diplome de calificare. 
In urma perchezitiilor, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor peste 70 de kg de tutun prelucrat pentru confectionarea tigaretelor, 5 masini electronice de injectat tutun, 2 masini de tocat tutun, 3 unitati de calculator, 2 laptopuri si documente falsificate. 
Politistii au pus in aplicare trei mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse pentru audieri la sediul Politiei Municipiului Lugoj. 
Activitatile s-au desfasurat cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Timis si al politistilor din cadrul inspectoratelor de politie judetene Caras-Severin, Hunedoara, Cluj, Iasi, Tulcea, Mehedinti, Dambovita, Covasna, Harghita, Mures, Prahova, Alba, Brasov si Gorj. 
Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006394 (s)