News Flash:

INCREDIBIL! Fiu de magistrat, ARESTAT pentru trafic de droguri

15 Ianuarie 2017
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2
Fiul unui magistrat craiovean a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, intr-un dosar instrumentat de DIICOT Craiova si care vizeaza traficul de droguri, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Magistratii Tribunalului Dolj au admis,sambata seara, propunerea DIICOT-Serviciul Teritorial Craiova cu privire la arestarea preventiva, pentru o perioada de 30 de zile a lui Andrei Lazar, fiul unui magistrat craiovean, si a altor opt persoane vizate intr-un dosar de trafic de droguri.
“Dispune emiterea, de indata, a mandatelor de arestare preventiva pentru fiecare dintre inculpatii Lazar Andrei, Ioan Valentin Costinel, Stan Costinel Cristi, Stan Gheorghe, Dragan Raul Cristian, Mitru Cezar Lovin, Cojocaru Cornel George, Cioc Andrei si Bereanu Bogdan Alexandru”, se arata in decizia instantei.
In cazul altor patru persoane, suspecte in acest dosar, s-a luat masura controlului judiciar.
In acest caz, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova si procurorii D.I.I.C.O.T Craiova au efectuat, joi, 34 de perchezitii, in judetul Dolj, la locuintele unor persoane banuite de trafic de droguri de mare risc si constituirea unui grup infractional organizat.
“30 de mandate de aducere au fost puse in executare, persoanele depistate fiind conduse la audieri, in vederea dispunerii masurilor legale. Persoanele in cauza sunt cercetate sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat si trafic de droguri de mare risc. Gruparea infractionala ar fi efectuat trafic de droguri de mare risc, cannabis si comprimate MDMA”, dupa cum a aratat Politia Romana, intr-un comunicat de presa. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006259 (s)