News Flash:

INCREDIBIL! A furat un seif plin cu bani in urma cu un an si jumatate! Ce s-a intamplat acum cu hotul

3 Octombrie 2015
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2
Un tanar de 26 de ani a fost prins de politistii din Timisoara la mai bine de un an dupa ce a spart seiful unei firme din municipiu si a fugit cu cateva mii de lei. Hotul nici macar nu a trebuit sa se chinuie prea mult sa fure banii, el profitand de neatentia angajatilor care au lasat o fereastra deschisa.
Potrivit reprezentantilor IPJ Timis, spargerea a fost data in martie 2014. Hotul ar fi profitat de neatentia angajatilor unei firme din Timisoara si a intrat printr-o fereastra lasata deschisa. In interior, el a gasit seiful din care a furat 5.500 de lei. Dupa mai bine de un an de investigatii, politistii au reusit sa dea de urma tanarului, el fiind prins joi, la Timisoara, scrie tion.ro.
„Cel in cauza a fost retinut pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Timis. Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a celui in cauza si recuperarii prejudiciului cauzat”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006421 (s)