News Flash:

INCEPE COSMARUL! Se deschide un nou santier in Timisoara, intr-o zona foarte circulata

20 Septembrie 2015
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
santier in timisoara
 Pornesc lucrarile pentru largirea la 4 benzi pe Calea Martirilor, una dintre cele mai asteptate operatiuni de infrastructura in Timisoara. Primarul Nicolae Robu a anuntat castigatorul licitatiei si ca in cel mult 3 saptamani se deschide santierul.
„E incheiata licitatia pentru contractarea firmei care executa lucrarea de largire la 4 benzi a Caii Martirilor. Castigatoare este asocierea dintre Super Construct si Electroechipament, deci avem o asociere de firme, care a castigat licitatia, la valoarea de circa 8 milioane de lei, fara TVA. In licitatie s-a plecat cu un plafon de 12,3 milioane de lei, fara TVA. Termen de executie este de 24 de luni”, a declarat primarul Nicolae Robu.
Lucrarea va dura 2 ani, insa edilul da asigurari ca traficul nu va fi prea mult perturbat in cartierul Girocului, scrie opiniatimisoarei.ro.
„In 2 ani trebuie sa fie incheiata lucrarea de largire la 4 benzi, din momentul semnarii contractului. Lucrarile vor incepe in perioada imediat urmatoare, asta inseamna in 2-3 saptamani. Nu vom sparge toata Calea Martirilor, vom avea anumite lucrari pregatitoare. Eu voi cere firmelor sa se organizeze astfel incat perturbarea traficului sa fie foarte mica”, sustine primarul Timisoarei.
Nicolae Robu spune ca, potrivit proiectului, vor fi amenajate pe trotuare si piste de biciclete.
„Proiectul presupune largirea la 4 benzi, amenajarea de parcari, de trotuare, de piste de biciclete si, unde este mai larga Calea Martirilor, spatii verzi. Pistele sunt pe trotuare, pentru ca frontul stradal nu este suficient de larg. Proiectantii au studiat pana la nivel de detaliu, se poate face aceasta largire, proiectul prevede largirea pe toata portiunea, cu pretul ingustarii trotuarelor in anumite zone. Carosabilul e carosabil, dar nu avem suficient spatiu pentru trotuare si piste de biciclete. Din pacate, nici nu exista o uniformitate a ecartului stradal”, a explicat Nicolae Robu.

calea martirilor nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007245 (s)