News Flash:

Incep lucrarile de modernizare a drumului spre Manastirea Prislop

20 Septembrie 2015
1228 Vizualizari | 0 Comentarii
manastirea prislop
Lucrarile de modernizare a drumului judetean care duce la Manastirea Prislop vor incepe in aceasta luna, a declarat, joi, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Hunedoara, Adrian David, el mentionand ca firma care a castigat licitatia pentru aceasta investitie a finalizat operatiunile de proiectare si poate trece la etapa de executie. 
'Proiectul pentru reabilitarea drumului judetean care duce la Manastirea Prislop va incepe in luna septembrie. Proiectarea a fost incheiata si va incepe executia lucrarii', a spus, intr-o conferinta de presa, presedintele CJ Hunedoara. 
Valoarea totala a proiectului se ridica la 8,48 milioane lei, iar lucrarile ar trebui sa se incheie in mai putin de doi ani, o treime din fonduri fiind alocata din bugetul judetului, iar diferenta dintr-un imprumut contractat de CJ Hunedoara. 
Lucrarile de modernizare vor incepe din DN66, in localitatea Bretea Strei, si vor continua prin satele Silvasu de Jos si Silvasu de Sus, pana la Prislop, fiind executate de un consortiu format din asocierea dintre doua firme romanesti. 
Dupa modernizarea drumului, traficul intre Silvasu de Jos si Manastirea Prislop se va desfasura pe o sosea cu o latime de sase metri. Pentru evitarea blocajelor in trafic, in localitatea Silvasu de Jos au fost proiectate doua portiuni de drum cu sens unic. 
Reabilitarea drumului judetean spre Manastirea Prislop este importanta pentru miile de pelerini care vin sa se roage la mormantul parintelui Arsenie Boca, traficul rutier spre lacasul de cult fiind adesea ingreunat din cauza latimii insuficiente a carosabilului. AGERPRES

manastirea prislop
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006642 (s)