News Flash:

Incepand cu 15 septembrie, Directia de Asistenta Sociala imparte pachetele cu alimente pentru persoanele defavorizate

14 Septembrie 2021
601 Vizualizari | 0 Comentarii
ajutoare sociale

Primaria Municipiului Timisoara prin Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara (DASTM) va distribui produsele alimentare catre beneficiari din 15 septembrie. Pachetul contine ulei, zahar, orez, conserve de carne de vita, dar si compot de fructe.
 
 
Persoanele defavorizate din Timisoara vor primi pachete de alimente prin Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD. Acestea se distribuite intre 15 septembrie – 29 octombrie, in limita stocului disponibil.

Pot beneficia de aceste produse alimentare, urmatoarele categorii:

  • membrii familiilor si persoanele singure carora le este stabilit, prin dispozitie scrisa a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat in baza Legii nr.416/2021 privind venitul minim garantat, cu modificarile si completarile ulterioare;
  • membrii familiilor beneficiare de alocatie pentru sustinerea familiei acordata in baza Legii NR.277/2010 privind alocatia pentru sustinerea familiei, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;

Toti beneficiarii care ridica pachetele de produse alimentare trebuie sa prezinte actul de identitate in original.

Fiecare pachet contine 5 kg de faina alba de grau, 4 kg de malai, doua pungi de paste fainoase, 4 litri de ulei, 2 kg de zahar, 4 kg de orez, cinci conserve de carne de vita, trei conserve de carne de porc, cinci conserve de pateu de ficat de porc, doua conserve de compot de fructe, un gem de fructe si un gem de fructe dietetic.

„Persoanele care fac parte din mai multe categorii beneficiaza de produse o singura data in cadrul programului anual si pentru o singura categorie de persoane defavorizate careia ii apartin la data distribuirii ajutoarelor”, spun reprezentantii DASTM.

Distribuirea produselor alimentare se va face de pe str. Lorena nr. 35, de luni pana vineri, in intervalul orar 8 – 16. In vederea limitarii raspandirii virusului SARS-Cov-2, este necesara respectarea masurilor de preventie prevazute de actele normative in vigoare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006199 (s)