News Flash:

Incep lucrarile de modernizare a iluminatului public pe trei artere importante ale Timisoarei

11 August 2022
324 Vizualizari | 0 Comentarii
iluminare Timisoara


Viceprimarul Ruben Latcau a semnat, miercuri, Autorizatia de Construire necesara pentru demararea lucrarilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED si control prin telegestiune pe trei artere importante din Timisoara: Calea Aradului, Calea Torontalului si Calea Sever Bocu. 

„In contextul exploziei preturilor la energie este obligatoriu sa facem aceste investitii pentru ca orasul sa aiba, in sfarsit, un iluminat public modern si eficient. Economia pe care o vom realiza dupa instalarea celor 531 de corpuri de iluminat cu LED este de 60 la suta. De asemenea, intensitatea luminii va putea fi controlata printr-un sistem de telegestiune, ceea ce inseamna o economie si mai mare la bugetul local. In acest moment, iluminatul public reprezinta cea mai mare parte din factura lunara la curent pe care o platim”, a declarat viceprimarul Ruben Latcau. 

Valoarea proiectului este de aproape 950.000 de lei, castigatorul licitatiei fiind asocierea firmelor timisorene Elba SA si Elba-Com SA. In urmatoarele zile va fi dat ordinul de incepere al lucrarilor, care vor dura 2 luni.  
Proiectul este finantat din fonduri nerambursabile de la Administratia Fondului pentru Mediu 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004810 (s)