News Flash:

Incendiu puternic la o casă din Chişoda. Nu au fost victime

7 Aprilie 2021
596 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu

Pompierii timişoreni au fost anunţaţi, în această seară, prin Serviciul 112, că în localitatea Chişoda a izbucnit un incendiu.

La faţa locului au ajuns de urgenţă cinci maşini de pompieri, care au localizat incendiul la o casă cu structură de lemn. Din fericire nu s-au produs victime. Încă nu se cunoaşte sursa incendiului.

“În jurul orei 18:00, am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu la o casă din lemn, în localitatea Chișoda. La fața locului s-au deplasat de urgență 5 autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj SMURD și 19 pompieri. De asemenea, a fost alertat și SVSU Giroc.

La sosirea pompierilor la fața locului, incendiul se manifesta violent pe o suprafață de peste 150 mp. Echipajele au intervenit rapid pentru localizarea incendiului și salvarea bunurilor. Din fericire, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

În acest moment, pompierii lucrează pentru stingerea focarelor ascunse și pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului”, au transmis cei de la ISU Banat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005120 (s)