News Flash:

Incendiu in gospodaria unui lider local al unui partid politic din Hunedoara

6 Iunie 2016
1059 Vizualizari | 2 Comentarii
pompier calarasi
Politia hunedoreana efectueaza cercetari in cazul unui incendiu care a avut loc in cursul noptii de vineri spre sambata in gospodaria unui satean din comuna Baru, victima sustinand ca focul ar fi fost pus intentionat de catre adversarii sai politici. 
Incendiul s-a produs la un grajd de animale, iar flacarile au distrus o parte din acoperisul anexei si fanul care era depozitat in pod. 
Cauza incendiului este in curs de stabilire, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, Anemona Doda. 
"Mi-au dat foc la un grajd de animale. Cred ca e o presiune politica din partea adversarilor", a declarat Octavian Bolescu. 
El este presedinte al organizatiei locale a PSD si sustine ca incendiul a izbucnit la circa 10 minute dupa ce a plecat de acasa, cu scopul de a verifica in sat ceea ce se intampla in ultimele ore de campanie electorala. Ulterior a fost anuntat ca i-a luat foc grajdul, vecinii si pompierii reusind sa-i salveze cele patru bovine care se aflau in adapost si sa previna extinderea incendiului spre casa. 
Intrebat daca are dusmani, barbatul a negat ca ar fi primit amenintari directe de la alte persoane, precizand insa ca "banuieste" ca ar fi o "atentionare", in contextul in care fratele sau candideaza pentru functia de primar al comunei Baru. 
Octavian Bolescu a spus ca a depus o plangere in acest caz si ca sambata a fost audiat de catre politisti. 
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, Bogdan Nitu, a confirmat, pentru AGERPRES, ca se efectueaza o ancheta in acest caz. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

www.candipharm.com/  | #52735
MorrisLox  | #52834
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004830 (s)