News Flash:

Incalta-te cu soste umede inainte de a te baga in pat. Dupa ce o sa citesti motivul, o sa faci asa in fiecare seara

29 Ianuarie 2018
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
umede

In fiecare zi, noi idei nebunesti apare de peste tot, care sustin ca merita incercate, ca ne vor ajuta sa aratam mai bine, sa avem o piele mai stralucitoare, sa ne mentinem forma, sa avem un par mai sanatos si mai frumos, unghii mai frumoase si multe altele. Pe cat de monotone pot parea, ele chiar indeplinesc functiile mentionate – sau cel putin mare parte dintre ele – in special daca este vorba de remedii care te pot ajuta in materie de sanatate si stil de viata.

Astazi ti-am pregatit un truc ingenios care implica o pereche de sosete umede si ora de dinainte de somn. Nu, nu abandona lectura daca ti se pare ciudat, caci rezultatul final sigur iti va fi pe plac! Doar incearca si vei observa!

Imagineaza-ti urmatoarele: esti in acel moment al anului in care vremea este rece, mergi pe drumul spre locul de munca si deja incepi sa te simti foarte somnoros. Cateva ore mai tarziu, incepi sa ai o durere in gat, nasul iti curge, te doare capul si incepi sa te simti din ce in ce mai distras, experimentand ganduri inutile si neputandu-te concentra asupra muncii.

Singurul lucru pe care ti-l doresti este sa ajungi acasa si sa dormi cateva ore bune. Atunci cand frigul incepe sa-si faca simtita prezenta pentru prima data, este recomandat sa incepi un regim de vitamine, in care se includ urmatoarele:

bea multa apa

bea supe caldute

inainte de a merge la culcare, poarta sosete umede.

Nu fi uimit, te putem asigura ca sunt multi oameni care respecta acest ultim obicei. Chiar acum, s-ar putea sa te gandesti: sosete umede? Pe o vreme friguroasa?! Cu siguranta nu suna foarte confortabil! Dar asteapta, vei vedea ca nu este atat de rau precum crezi, ba chiar dimpotriva, este chiar foarte eficient. Crede-ne!

Singurul lucru de care ai nevoie este o pereche de sosete din bumbac, de lana si apa. Apoi, lasa-ti corpul sa-si faca toata magia. Inainte de toate, permite-ne sa-ti explicam pe scurt de ce sosetele umede sunt foarte benefice. Dupa ce iti vei pune sosetele, te vei putea culca linistit si vei adormi garantat.

In timp ce vei visa lucruri dulci, picioarele tale vor ramane treze, facand toata treaba. Vasele de sange din picioare se vor contracta, iar atunci cand se vor raci, vor incepe sa transmita toate substantele nutritive bune organelor si tesuturilor tale. Pun pariu ca nu te-ai gandit niciodata la asta, nu-i asa?! Aceste substante nutritive sunt necesare pentru combaterea majoritatii infectiilor si stimularea circulatiei. In continuare, picioarele tale vor incepe sa se incalzeasca din nou, iar vasele se vor dilata, pentru a elibera toate caldura acumulata.

Acest lucru se intampla atunci cand toxinele care se acumuleaza in tesuturi sunt aruncate in sange, astfel incat corpul tau sa le poata elimina. Alternarea caldurii si a frigului creeaza un mecanism de pompare care stimuleaza circulatia si activeaza vasele limfatice.
Rezultatele vor fi, prin urmare, un sistem imunitar activ si o scadere considerabila a congestiei. Dimineata, sosetele vor fi complet uscate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006443 (s)