News Flash:

Tipul de barbat pe care il meriti in functie de semnul tau zodiacal

28 Ianuarie 2018
964 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala

Pentru atunci cand ai nevoie de un pic de ajutor in plus. Sa incerci sa iti gasesti un barbat compatibil cu semnul tau zodiacal este ca atunci cand incerci sa iti gasesti o relatie serioasa pe Tinder. In cea mai mare parte a timpului, barbatii cu care te intersectezi vor doar amor (sau doar vor sa-ti trimita o poza deocheata) sau pur si simplu nu cauta ceva serios. Dar chiar si cand ai gasit barbatul care este dragut si nu foarte plin de el, cum stii ca nu te vei plictisi de el dupa cateva saptamani? Pai, nu stii. S-ar putea sa nu crezi in astrologie, mai ales cand vine vorba de barbati, dar nu poti sa negi ca nu ai citit horoscopul macar de cateva ori si te-ai gandit: “Hmm, asta chiar suna ca mine!”

Sa inveti despre semnul tau zodiacal si cum este compatibil cu celelalte, poate fi revelator. S-ar putea sa realizezi ca unele zodii o duc mai bine cand isi cauta jumatatea cu trasaturi total diferite fata de ale lor. In alte cazuri, o zodie vrea pe cineva care este la fel de relaxat ca ea.

Sa dam cartile pe fata: stii deja ce-ti doresti de la un iubit. Poate vrei pe cineva care este amuzant si care-si va petrece timpul facandu-te sa razi cu lacrimi. Poate iti doresti un iubit care sa te alinte cu cadouri si excursii romantice. Indiferent de tipul de barbat pe care ti-l doresti, un lucru este sigur: meriti ce e mai bun si uneori asta inseamna sa incepi sa il cunosti inainte sa “il cunosti”.

Deci ce inseamna asta pentru tine? Inseamna sa inveti tot ce poti despre astrologia pentru barbati si sa potrivesti calitatie tale preferate la un barbat cu ceea ce zodia ta cauta (compara personalitate persoanei de care iti place cu semnul tau zodiacal – in numele stiintei, bineinteles). Nu te ingrijora, aici nu judecam, dar noi credem ca astrologia stie care-i treaba cand vine vorba de iubire. Deci arunca o privire la tipul de barbat dupa care ar trebui sa te uiti – tipul de barbat pe care il meriti cu adevarat.

BERBEC (21 Martie – 19 Aprilie): Barbatul intelept
Femeile in zodia Berbec sunt fiinte inspaimantator de independente si logice. Le place sa fie pe cont propriu si sa gandeasca in profunzime. Cauta un barbat care le va satisface la nivel intelectual si conversational foarte des. Le plac, de asemnea, partenerii care sunt increzatori si sinceri; Femeile Berbec nu au timp de pierdut.

TAUR (20 Aprilie – 20 Mai): Barbatul cu vointa
Taurul este unul dintre cele mai indulgente semne zodiacale; au o multime de placeri vinovate pe care le adora. Cand sunt intr-o relatie, femeile Taur sunt partenere foarte devotate. Femeia Taur vrea un barbat caruia ii plac romantismul si pasiunea. Vrea, totodata, pe cineva care se descurca; nimic nu este mai atractiv pentru ea decat un barbat cu vointa.

GEMENI (21 Mai – 20 Iunie): Barbatul sincer
Femeia in zodia Gemeni adora sa incerce lucruri noi. Este aventuroasa si sociabila, deci o sa se astepte sa tii pasul cu ea, nu conteaza in ce circumstante. O femeie in zodia Gemenilor cauta un barbat care-si exprima gandurile fara retineri, dar care sa fie jucaus si amuzant.

RAC (21 Iunie – 22 Iulie): Barbatul marinimos
Nimeni nu are o inima mai mare si mai sensibila decat femeia in zodia Racului (exceptand, poate, Pestii). Vrea mereu ce e mai bun pentru voi in cadrul relatiei, dar asta nu inseamna ca poti profita de asta. Racul cauta un barbat cu care se aseamna; cineva sincer si capabil sa se descurce singur, dar si intr-o relatie sanatoasa.

LEU (23 Iulie – 22 August): Barbatul care flirteaza
Femeia in zodia Leu apreciaza loialitatea si sa fii motivat. Daca jumatatea ei nu are niciuna din aceste trasaturi, relatia lor se va destrama rapid. Femeia Leu cauta un barbat care este direct, la fel ca ea. Totusi, nu este definitia cuminteniei; un Leu vrea un partener aratos si care stie cum sa flirteze.

FECIOARA (23 August – 22 Septembrie): Barbatul rabdator
Fecioara este unul din cele mai reflexive si misterioase semne zodiacale. Se deschide foarte greu in fata celorlalti, ceea ce le ingreuneaza realizarea de noi relatii. Probabil acesta este motivul pentru care femeile aflate sub semnul Fecioarei cauta un barbat ingaduitor cu ele; daca poate astepta, Fecioara o sa faca totul sa merite. Totodata, cauta pe cineva cu picioarele pe pamant si care sa le sustina alegerile; Fecioarele sunt persoane introspective.

BALANTA (23 Septembrie – 22 Octombrie): Barbatul fidel
Balantele sunt cunoscute pentru incapatanarea lor. Asta poate insemna ca sunt fie inversunate, fie motivate si totul depinde de persoana cu care interactioneaza. Femeia sub semnul Balantei este, de asemenea, foarte rationala, ceea ce inseamna ca intotdeauna analizeaza situatii. Un barbat fidel si maleabil este o potrivire perfecta pentru femeia Balanta deoarece vine in continuarea celor mai bune calitati ale sale. Ea vrea o persoana foarte buna la nivel conversational si care nu va relata lucruri importante in mod vag.

SCORPION (23 Octombrie – 21 Noiembrie): Barbatul pasional
Scorpionii sunt extrem de intensi si pasionali. Uneori ajung in bucluc din cauza faptului ca uneori prefera sa faca ceva frivol mai intai si sa se gandeasca la consecinte mai tarziu. Barbatii care pot sa completeze pasiunea femeilor in zodia Scropion, o sa ajunga la o legatura foarte stransa cu acestea in scurt timp. Scorpionii cauta pe cineva amuzant si ingaduitor, mai ales atunci cand intra in belele. Dureaza ceva pana ceilalti le castiga increderea.

SAGETATOR (22 Noiembrie – 21 Decembrie): Barbatul senzual
Femeia Sagetator este atat aventuroasa, cat si calma. Va sari pe prima ocazie care le permite experimentarea a ceva nou, insa nu o deranjeaza sa petreaca timp cu jumatatea sa, acasa. Sagetatorii iubesc barbatii care sunt senzuali si care pot folosi umorul ca sa sparga gheata. Totodata, au nevoie de cineva la fel de activ sau o sa rupa legatura repede.

CAPRICORN (22 Decembrie – 19 Ianuarie): Barbatul muncitor
Femeile Capricorn sunt inteligente si persoane foarte serioase, de aceea doresc un barbat nu neaparat serios in unele situatii. Apreciaza, totusi, si partenerii care sunt asemeni lor, deoarece le ajuta sa realizeze o conexiune mult mai profunda. O femeie Capricorn cauta o persoana muncitoare (si iubitoare de distractie, bineinteles). Totodata, doreste sa se simta in siguranta intr-o relatie; o ajuta sa se concentreze pe lucrurile amuzante dintr-o relatie.

VARSATOR (20 Ianuarie – 18 Februarie): Barbatul sarmant
Femeia Varsator este foarte creativa, ceea ce face foarte intens amorul cu ea. Iubeste sa-si foloseasca inteligenta atat in dormitor, cat si in afara lui, facandu-o o partenera minunata pentru celelalte semne zodiacale aventuroase. Varsatorii doresc pe cineva sarmant si pasionat. In acelasi timp, cauta pe cineva sociabil pentru ca ii face sa se simta mai increzatori in fortele proprii.

PESTI (19 Februarie – 20 Martie): Barbatul romantic
Femeile in zodia Pestilor sunt emotive si introspective si stiu cum sa foloseasca asta in avantajul lor. Nu accepta orice din partea celorlalti si stiu cum sa fie sincere cu tine cand ceva le deranjeaza. Vor o relatie cu cineva milos si amabil, exact ca ele. Pestii apreciaza si putin romantism zilnic, deci nu fi sfios in a le arata latura ta senzuala din cand in cand.


berbec taur gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005205 (s)