News Flash:

O singura cana pe zi, bauta timp de 10 zilei, poate topi grasimea de pe abdomen. Din ce o prepari

29 Ianuarie 2018
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
grasime

In articolul de astazi, va vom impartasi o reteta de slabire perfecta pentru cei care vor vrea sa dea jos din kilogramele acumulate pe timpul sarbatorilor. Reteta include scortisoara si miere, doua incrediente benefice corpului nostru care nu doar ca te vor ajuta sa scapi de kilograme, dar iti vor imbunatati sanatatea.

Combinatia miraculoasa ajuta la digestie, sporeste metabolismul si detoxifica si corpul. Contribuie la crearea unui mediu alkalin in corp si ajuta sa arzi grasimile mai rapid. Scortisoara este un condiment aromatic pe care il iubim cu totii si il folosim cand gatim, insa nu suntem constienti de beneficiile ei marete. Aceasta ne imbunatateste absorbtia nutrientilor si regleaza nivelurile de insulina, prevenind diabetul.

Mierea, pe de alta parte, este un elixir de sanatate, care stimuleaza digestia si procesul de ardere a grasimilor, accelereaza metabolismul si ne ajuta sa pierdem in greutate.

 

Iata cum va puteti pregati bautura de slabit:

Ingrediente necesare:

scortisoara (scortisoara de Ceylon este cea mai buna, daca o puteti gasi)

miere organica

1 ceasca de apa

Mod de preparare si utilizare:

Se toarna apa intr-o oala mica si se aduce la fierbere. Adaugati scortisoara si lasati-o sa se fiarba cateva minute. Puneti-o deoparte, opriti aragazul si lasati amestecul sa se raceasca putin. In cele din urma, adaugati mierea si amestecati totul pentru a le combina.

Beti o ceasca de acest amestec in fiecare dimineata pe un stomac gol pana cand sunteti multumit de progresul in scadere in greutate. Veti observa primele rezultate foarte repede, fiti pregatiti sa ramaneti uimit.

 


combinatia miraculoasa digestie scortisoara miere organica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004738 (s)