News Flash:

Inca o mamica in showbiz. Cine este vedeta de la Kanal D care a facut marele anunt? „Bebelusul va veni pe lume in mai”

29 Noiembrie 2021
418 Vizualizari | 0 Comentarii
Vedeta insarcinata

2021 a fost anul mamicilor si al bebelusilor in showbiz. La cateva ore dupa ce Nicole Cherry a devenit mamica pentru prima data, acum a venit randul unei alte vedete sa faca marele anunt. 

Anca Ciota este cea mai noua mamica din showbiz. Prezentatoarea de la rubrica meteo de la Kanal D si-a dorit foarte mult sa intre in clubul mamicilor, dar a simtit ca este mai mult importanta linistea de acasa. Astfel, dupa ce a pus la punct ultimele detalii legate de casa, Anca si sotul ei, artistul Phelipe, au inceput sa se focuseze mai mult pe partea familiala. 

Anca a avut un program destul de incarcat si, chiar daca a fost pandemie, aceasta nu a luat pauza deloc. Vedeta este prezenta pe micile ecrane de 11 ani si, in toata perioada aceasta a demonstrat ca este o profesionista si ii place sa organizeze si sa planifice totul din timp. Totusi, sarcina nu a putut fi prevazuta, iar surpriza a fost cu atat mai mare cu cat bebelusul a venit fix cand cei doi se asteptau cel mai putin.

„Baby is coming in May, 2022. Avem emotii pe care nu le putem descrie in cuvinte. Am emotii doar cand scriu aceste cuvinte si ma pregatesc sa apas butonul care dezvaluie aceasta veste
Totul s-a intamplat neasteptat de repede! Parca nici nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca testul de sarcina a confirmat sarcina! Am simtit ca e real la prima ecografie cand am  si auzit inimioara bebelusului
., a declarat Anca pentru wowbiz.ro.


wowbiz ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008271 (s)