News Flash:

Inaugurarea Iulius Town: record mondial, concert Smiley şi Feli, parada Insectei Gigant, spectacole de artă stradală şi foc de artificii

26 August 2019
1190 Vizualizari | 0 Comentarii

A început numărătoarea inversă! Au mai rămas 4 zile până la mult aşteptata inaugurare a Iulius Town Timişoara, primul proiect mixt din vestul ţării.

„Oraşul din oraş” şi deschide porţile vineri, 30 august, și se anunţă a fi cel mai mare pol de business şi destinaţia principală de shopping şi distracţie din această parte a României. Iulius Town a pregătit trei zile de festival cu evenimente speciale pentru întreaga familie, desfășurate sub sloganul Luminăm #TimișoaraÎmpreună.

Vineri, de la ora 17.00, timișorenii sunt invitaţi în pasajul auto UnderTown, la vernisajul unei spectaculoase expoziții de artă urbană. Vor admira impresionantele lucrările de graffiti semnate de 30 dintre cei mai cunoscuţi artişti internaţionali, pe ritmuri antrenante de hip hop, scratch-uri și MC`s: Argatu' & Moș Martin, Phunk B, K-lu, Made from Scratch, Megga Dillah și LionRiddims. Vor fi momente de street dance, se vor realiza instant tattoo şi henna tattoo, iar vizitatorii își vor exersa talentul pe Digital Graffiti Wall, cu ajutorul unor spray-uri virtuale.

De la ora 20.00, distracia continuă pe ritmuri de deep-house în parc, lânglac, cu show-ul electrizant Maestros del Ritmo al timișorenilor John Trend & Jay Ko. O oră mai târziu, tot în parc, timișorenii și turiștii sunt așteptaţi la Microcosmos Acrobatic Show, o paradă impresionantă, cu acrobaii aeriene, a unei Insecte Gigant de 12 metri înălțime. Spectacolul este susţinut de artişti francezi şi va fi completat cu muzică și jocuri de lumini.

Sâmbătă, timișorenii sunt chemaţi să participe la doborârea unui Guinness World Record®: cele mai multe lumini LED aprinse simultan. Este o manifestare care aduce aminte că, în 1884, Timișoara devenea primul oraș european iluminat electric. Evenimentul va avea loc în Piața Consiliul Europei - în fața clădirii office UBC 3, de la ora 19.00. Seara plină de lumină va continua cu un concert Smiley și Fely și cu un show de artificii.

Duminică, Gaşca Zurli se întâlneşte cu cei mici în Iulius Town. Concertul îndrăgitei trupe va avea loc de la ora 19.00, în Piața Consiliul Europei. Cele trei zile de festival se vor încheia cu un nou spectacol grandios de artă stradală. După ce au încântat mii de persoane din mari oraşe ale Europei, artiştii francezi revin în parcul Iulius Town cu o paradă impresionantă, în care cele 12 semne zodiacale sunt transpuse în baloane uriașe iluminate.

Iulius Town este un proiect mixt care aduce laolaltă numeroase branduri internaţionale, în cel mai mare spaţiu de retail din afara Bucureștiului (120.000 mp, 450 de magazine), și birouri clasa A (100.000 mp), în care și-au stabilit deja sediul mari companii din IT, automotive, segmentul bancar etc.

Vino să trăieşti experiențe noi la inaugurarea Iulius Town!

Galerie Foto

Microcosmos_Acrobatic_Show
hop scratch-
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008303 (s)