News Flash:

Expozitie de moda retro si targ de antichitati, la Iulius Mall Timisoara

9 August 2019
871 Vizualizari | 0 Comentarii
01

Timp de patru zile, în perioada 8 – 11 august 201 9, are loc o expoziție de haine tradiționale și de modă retro, în incinta Iulius Mall Timișoara, zona Demisol, Atrium. La parter, în perioada 9 – 11 august va avea loc și un Târg de Antichități. Vizitatorii vor putea admira expoziția, dar și târgul de antichități în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Iulius Mall Timișoara propune, în acest sfârșit de săptămână, o incursiune în timp, mai exact în perioada 1900 – 1930, printr-o expoziție de modă urbană. Totodată, va avea loc şi o expoziţie de port tradițional din spațiul românesc. Oamenii pasionați de folclorul românesc și îndrăgostiții de perioada Gatsby sunt așteptați în perioada 8 – 11 august, în zona Demisol, Atrium pentru a admira articole vestimentare de colecție, precum rochii grațioase, ii autentice, bluze elegante, accesorii dichisite, dar și fotografii vechi sau cutii de pălării. Expoziția cuprinde peste 100 de obiecte autentice și valoroase, care nu pot fi văzute și admirate în muzeele din România.

Eleganța și rafinamentul obiectelor vestimentare, dar și a accesoriilor - mănuși, pălării și evantaie -  vor transpune vizitatorii într-o atmosferă de poveste, și, alături de o serie de fotografii și documente antice, îi vor deconecta de la cotidian. Motivele tradiționale vor surprinde plăcut publicul iubitor de cultură și de tradiții, mai ales că expoziția cuprinde elemente specifice tuturor zonelor țării.

Tot în acest final de săptămână, în perioada 9 – 11 august, va avea loc și un impresionant Târg de Antichități Handmade și Vintage, la parterul Iulius Mall. Aici, vizitatorii vor putea să admire și să achiziționeze piese de colecție – bijuterii, ceasuri,  numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi și alte articole. Istoria acestora îî va surprinde plăcut nu doar pe colecționarii de antichități, ci întreg publicul care apreciază frumosul.

La Iulius Town Timişoara, te aşteaptă patru zile cu cele mai impresionante articole de modă urbană și tradițională, dar și cu obiecte antice și de colecție, pentru un sfârșit de săptămână aparte. Pregătește-te pentru o călătorie în timp!

Galerie Foto

02
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004901 (s)