News Flash:

Iata cum este deschisa valiza noastra in aeroport, lacatul ramanand intact! Nu trebuie sa avem incredere in nimeni! VIDEO

10 Mai 2018
1985 Vizualizari | 0 Comentarii
valiza

Nimeni nu iubeste cand cineva strain umbla la valiza lui. Dese sunt cazurile cand oamenii care calatoresc cu avionul observa abia acasa ca lucrurile de pret le lipsesc.

Problema e ca nu poti acuza de furt pe nimeni, pentru ca valiza arata intacta. Ea este inchisa, lacatul la fel, insa banii si obiectele de valoare parca s-au evaporat…

Din fericire, pentru astfel de cazuri exista o explicatie foarte simpla. Hotii cunosc ca orice lacat poate fi deschis. Sa fie dorinta, ca totul se face. Iar valizele neimpachetate in genere sunt cea mai usoara prada.

Si pentru a le deschide nu este nevoie de nici un dispozitiv sofisticat sau ultra-tehnologic: este necesar un pix simplu. Cu ajutorul unui pix hotii pot deschide orice valiza, dupa care nu le ramane decat sa scotoceasca in ea in voia lor.

Vrednic de mentiune este si faptul ca dupa aceasta valizele pot fi inchise la fel de usor. Autorul acestui video l-a filmat pentru a informa cati mai multi oameni despre usurinta cu care poate fi deschise o valiza. Iata de ce de fiecare data cand calatorim trebuie sa invelim valiza noastra cel putin in pelicula alimentara.

Galerie Video


tehnologic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005027 (s)