News Flash:

Iata ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

18 Iulie 2016
2503 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie
Rac
Aceasta saptamana va fi relaxanta. Te eliberezi putin de treaba si o sa iti petreci timpul in compania unor prieteni dragi. Este posibil sa pleci si intr-o mica vacanta. Mercur si Venus te ajuta sa socializezi mult mai mult decat de obicei.

Leu
Urmeaza o saptamana plina de evenimente si de momente in care o sa treci de la agonie la extaz si invers. O sa fii chemat in multe locuri, se anunta multe sedinte si nu putine vor fi locurile in care o sa ajungi.

Fecioara
Aminteste-ti ca orice poate fi negociat si nu accepta conditiile impuse de cineva inainte sa vezi toate optiunile pe care le ai la indemana. Intuitia te va ajuta enorm in zilele care vin.

Balanta
Sa nu te miri daca cineva iti refuza ajutorul, mai ales daca este vorba despre o ruda tanara. Te impaci foarte bine cu cei din familie, dar persoana respectiva vrea sa fie independenta si sa dovedeasca ceea ce poate face singura. Nu insista. Las-o sa isi incerce norocul.

Scorpion
Aceasta saptamana este benefica pentru tine din punct de vedere psihic. Te relaxezi si iti regasesti sursa de nergie pe care, sincer, o cam pierdusei in ultima vreme. De aceea, erai tot timpul epuizat si recalcitrant.

Sagetator
Combini romantismul cu imaginatia, iar surprizele pentru cei dragi, in special sot/sotie, vor fi cu adevarat interesante. Demonstrezi ca atunci cand vrei si iti propui ceva nu renunti cu usurinta.

Capricorn
Se anunta un castig financiar. Nu era programat, dar nici nu te poti plange, ba din contra. Este o suma destul de mare cu ajutorul careia o sa rezolvi niste aspecte care tin de locuinta. Descoperi si o zona aflata aproape de orasul tau si pe care vrei sa o vizitezi.

Varsator
Ocupa-te mai mult de gospodarie, pentru ca in ultima vreme ai ignorat locuinta si s-au adunat multe de facut. Vor fi mai multe cheltuieli decat de obicei, dar gasesti tu o solutie cu ajutorul careia portofelul tau sa nu se goleasca prea mult.

Pesti
O sa faci mici deplasari in oras si chiar in afara lui pentru intalniri in folosul slujbei. Nu esti foarte incantat din cauza temperaturilor, dar seful stie cum sa te imbuneze. In plan familial nu se anunta nimic iesit din comun, doar mai multi musafiri.

Berbec
Te macina un aspect pe care l-ai lasat nerezolvat cu partenerul de viata si pentru asta trebuie sa gasesti momentul potrivit. Ai grija sa nu te enervezi in timpul discutiei si sa iti pregatesti argumente ce nu pot fi combatute usor. La birou o sa ai parte de multe sedinte si o sa primesti ceva de facut si de la colegii care sunt in concediu.

Taur
Vrei sa pleci cat mai departe de acasa si sa stai cateva zile sa te relaxezi. La inceputul saptamanii planul tau nu va fi usor de pus in practica, dar pana la urma iti iei concediu si pleci unde ai programat.

Gemeni
Puterea de convingere este mare si influentezi pe cineva sa faca ceea ce vrei tu doar spunandu-i ceea ce vrea sa auda. Nu este o metoda tocmai buna, dar scopul tau este unul bun si ti se iarta acest mic gest nepotrivit. 

rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn varsator pesti taur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005068 (s)