News Flash:

Sedinta foto fashion, printre macarale si schele, pe santierul United Business Center 2, primul imobil office din ansamblul Openville

15 Iulie 2016
1453 Vizualizari | 0 Comentarii
UBC2 1
Fete frumoase, rochii vaporoase, eleganta si stralucire sunt ingredientele de baza ale unei prezentari de moda sau ale sedintelor foto pentru realizarea cataloagelor fashion. Mai rar se intampla ca astfel de scene sa fie vazute pe un santier, insa lucrarile de constructie la cladirea de birouri United Business Center (UBC) 2 din ansamblul multifunctional Openville i-au inspirat pe fotografi, care au realizat cadrele pentru un proiect fashion in acest decor inedit. Tenue de Saf, unul dintre brandurile prezente in Iulius Mall Timisoara,  a decis sa-si prezinte  colectia de vara intr-un mod mai putin obisnuit, imbinand rafinamentul creatiilor si delicatetea modelelor cu elementele de pe santierul imobilului UBC 2.  
„Santierul reprezinta o demonstratie a progresului, inovatiei si dezvoltarii. In procesul de constructie, in munca de santier sunt imbinate elemente  similare celor din procesul de creatie vestimentara. Ne gandim la viziune, design, executia propriu-zisa, munca in echipa si toate detaliile si atentia necesare pentru a obtine un rezultat special. Am considerat fascinant contrastul dintre finetea unui produs vestimentar fashion si spatiul brut al santierului, dintre varianta finala a produselor noastre si faza dinamica a constructiei. Santierul lasa libertate proiectiei imaginatiei asa cum face si caracterul versatil al produselor noastre.  Mai este si simplitatea vizuala a santierului, in toata complexitatea lui, o alta trasatura cu care ne identificam perfect”, considera Anca Bardas, administrator Tenue de Saf. 
Santierul cladirii UBC 2 a reprezentat o provocare aparte pentru fotograf si fotomodele, insa rezultatul final a fost peste masura asteptarilor. Perimetrul in care se desfasoara lucrarile de constructie a primului imobil office din ansamblul Openville s-a dovedit a fi un cadru perfect pentru a pune in valoare detaliile glamour ale colectiei Tenue de Saf. 
Lucrarile la UBC 2 au inceput in septembrie 2015 si se vor incheia in toamna acestui an, printre chiriasi numarandu-se compania Autoliv Romania, Ness Software Engineering Services si policlinia Regina Maria. Imobilul cu 11 etaje si o suprafata inchiriabila de 18.000 mp va avea caracteristicile unei cladiri verzi si va fi certificat LEED, fiind dotat cu sisteme si echipamente de ultima generatie, cu un consum redus de energie. 

Galerie Foto

UBC2_(2)
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006078 (s)