News Flash:

130 de arbori in jurul cladirii de birouri UNITED BUSINESS CENTER 1 din ANSAMBLUL OPENVILLE, pentru PROTEJAREA MEDIULUI

13 Iulie 2016
1537 Vizualizari | 0 Comentarii
01 002
In luna iunie, compania IULIUS a inceput lucrarile la cel de-al doilea imobil office clasa „A” din proiectul multifunctional Openville. Cladirea United Business Center (UBC) 1 va fi dezvoltata in zona adiacenta Iulius Mall, dinspre Calea Sever Bocu, si va avea o suprafata de 13.000 mp. Lucrarile se desfasoara conform graficului, in prezent fiind in derulare etapele de edificare a fundatiei. 
Din dorinta de a mentine conditiile optime oferite clientilor Iulius Mall Timisoara si in concordanta cu preocuparea fata de protejarea mediului inconjurator, pe santierul aferent cladirii UBC 1 sunt implementate o serie de masuri care sa limiteze raspandirea prafului si disconfortul fonic. Astfel, perimetrul in care se desfasoara lucrarile de constructie este delimitat cu 130 de arbori cu o inaltime de aproape 8 metri. Copacii fac parte din specia Cupresus Leilandi, recomandata pentru realizarea „perdelelor” verzi, cu rolul de a bara emisiile de praf si de a oferi protectie fonica. Dupa incheierea lucrarilor, vor fi transplantati in cel mai mare parc suspendat din Romania, de 55.000 mp, care va fi amenajat in cadrul ansamblului multifunctional Openville. Pe langa arbori, santierul este ingradit cu panouri si plase speciale de protectie. 
In plus, niciun camion sau alt utilaj nu va pãrãsi santierul fãrã ca rotile sã fie spãlate, astfel incat sã se mentinã standardele inalte privind ambientul din proximitate. De asemenea, cãile de acces pietonal din imediata apropiere a perimetrului in care se desfãsoarã lucrãrile de constructie au fost acoperite cu gazon artificial, in timp ce un utilaj special este folosit pentru curãtenie in zona adiacentã santierului, care neutralizeazã rãspandirea prafului.
Totodata, realizarea etapelor edificarii UBC 1 este astfel planificata incat sa nu afecteze fluxul de clienti si nici activitatea operatorilor din cadrul Iulius Mall Timisoara. Caile de acces auto si sensurile de mers nu sunt modificate, iar pentru pietoni a fost amenajat un nou culoar, care face legatura intre Calea Lipovei si intrarile in mall, de pe latura vestica. Mai mult, numarul locurilor de parcare puse la dispozitie de Iulius Mall a fost suplimentat in ultimele luni, astfel incat clientii sa poata gara in cele mai bune conditii. 
Cladirea UBC 1, cu o arhitectura aparte, in forma triunghiulara, va avea 12 niveluri inchiriabile, structura sa fiind astfel gandita incat sa asigure sinergia intre componenta office si cea de servicii si retail. Imobilul este proiectat cu tehnologii de ultima generatie si solutii eficiente din punct de vedere energetic, astfel incat sa respecte standardele celor mai inalte calificari pentru „cladirile verzi”. Totodata, UBC1 va beneficia de Building Management System, care va spori eficienta costurilor si confortul chiriasilor.  
Ansamblul multifunctional Openville implementeaza, in premiera pentru Timisoara, printr-o investitie de peste 220 milioane de euro, un nou concept de dezvoltare urbanistica, ce imbina componenta office si pe cea de retail cu multiple posibilitati de entertainment oferite de cel mai mare parc suspendat din tara, 15 sali de cinema, 4 sali de evenimente, locuri de joaca, numeroase cafenele si restaurante tematice.  Constructia a inceput in septembrie 2015, cu lucrarile la imobilul office UBC 2, cu o suprafata de 18.000 mp si 11 etaje, care va fi finalizat in aceasta toamna. Printre companiile care au contractat spatii in acest imobil se numara Ness Software Engineering Services, Autoliv Romania si policlinica REGINA MARIA. Angajatii companiilor care isi vor desfasura activitatea in cladirile United Business Center vor beneficia de o gama completa de servicii si de posibilitati de petrecere a timpului liber, promotii si discounturi. 

Galerie Foto

02_(002)
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1076 (s) | 33 queries | Mysql time :0.048265 (s)