News Flash:

Horoscopul lunii martie. Iata care sunt zodiile norocoase in dragoste, cariera si la bani

25 Februarie 2018
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop01

Fie ca este vorba de bani, de dragoste sau de succes in plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citeste horoscopul lunii martie 2018 si afla daca te numeri printre zodiile favorizate de astre sau daca trebuie sa te feresti de ghinion.
 
Zodiile norocoase in dragoste
Taur. Nativii Tauri sunt favorizati de tranzitul lui Venus prin semnul de Foc al Berbecului. Relatia de cuplu se va imbunatati substantial, mai ales daca au existat opinii divergente si nu ati reusit sa ajungeti la o concluzie comuna. In curand, pasiunea va invinge toate problemele dintre voi.

Gemeni. Slabiciunile si greselile care afecteaza viata de cuplu vor iesi la iveala si vor fi accentuate de Luna plina din zodia Fecioarei. In luna martie, veti gasi o rezolvare pentru toate problemele care au aparut in viata voastra si te vei bucura de cateva zile romantice, cum nu ati mai avut de multa vreme.

Scorpion. O calatorie in doi poate face minuni pentru relatia voastra. Plecati departe de grijile cotidiene si veti regasi armonia de altadata. Sarbatoriti Ziua Femeii intr-un cadru cat mai romantic si veti descoperi ca pasiunea dintre voi nu a murit niciodata, doar ca este nevoie de timp sa o aprindeti din nou.

Zodiile norocoase in cariera
Berbec. Cu Mercur si Venus in zodia ta toata luna martie, este imposibil sa nu primesti o veste buna din punct de vedere profesional. Este o perioada excelenta sa faci o schimbare, sa iti cauti alt loc de munca, in conditii mai bune. Este posibil sa apara oferte serioase dupa 12 martie, dar concurenta va fi mare, arata horoscopul lunii martie.

Varsator. Inceputul lunii martie poate fi o perioada extrem de importanta din punct de vedere profesional. Mercur ajunge in zodia Berbecului si te indeamna sa fii mai ambitioasa, sa te implici in mai multe proiecte, sa te afirmi sau sa fii promovata. Lucrurile se schimba in favoarea ta si trebuie sa profiti de ocazie!

Pesti. Jupiter se afla intr-o pozitie favorabila pentru cariera ta si iti poate aduce sanse noi. Profita de orice oferta si incearca sa lucrezi si intr-un alt domeniu care, poate, te-a atras si in trecut, dar nu ai avut curajul sa faci schimbarea. Nu este exclus ca un fost coleg sa iti ofere un parteneriat atractiv.

Zodiile norocoase la bani
Rac. Sfarsitul lunii februarie si-a adus, poate, castiguri modeste, dar situatia se poate schimba in luna martie. Se pare ca vei intalni pe cineva dispus sa investeasca in ideile tale si sa te plateasca mai bine. Daca ai sansa sa te implici intr-o activitate comerciala, nu mai sta pe ganduri pentru ca esti omul potrivit.

Leu. Te bucuri de o perioada prospera, primesti banii la timp si poate chiar un bonus pentru munca ta. Cert este ca, in luna martie, vei avea un buget mai mare pe care il poti folosi pentru modernizarea locuintei sau, poate, pentru o vacanta. Planurile pe care ti le faci acum in legatura cu banii vor fi de bun augur, se arata in horoscopul lunii martie.

Capricorn. Castigi mai mult la sfarsitul lunii martie, dar cheltuiesti foarte repede banii. Fie pleci intr-o calatorie si alegi o destinatie din strainatate, fie investesti in obiecte de valoare. Orice ai alege, se pare ca vei fi multumita de investitiile tale, pentru ca vei avea satisfactii pe care nu le-ai mai avut de multa vreme.


zodiile gemeni scorpion berbec
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007047 (s)