News Flash:

Hagi protesteaza dupa arestarea lui Gica Popescu: Cat timp Popescu va sta acolo si eu voi sta la televizor

21 Martie 2014
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
Gheorghe Hagi a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu se va implica alături de noua conducere a FRF în dezvoltarea fotbalului românesc, precizând că în perioada în care cumnatul şi fostul său coechipier de la naţională Gheorghe Popescu va fi în închisoare, el va "sta la televizor". "Nu pot să mă implic. Eu am fost şi sunt cu Popescu. Cât Popescu va sta acolo şi eu voi sta tot la televizor. Cât timp este el în afară (n.r. - în afara fotbalului) şi eu sunt în afară", a spus Hagi.

El a adăugat că i-a predat directorului tehnic Anghel Iordănescu o parte din planul său de dezvoltare a fotbalului la nivel de copii şi juniori pe care dorea să îl pună în aplicare la FRF dacă Gheorghe Popescu devenea preşedinte. "Pot să spun că i-am dat lui Iordănescu 40 de slide-uri. Le are. Ce o să facă, el ştie. Eu sunt cu Gică Popescu în echipa lui", a explicat fostul căpitan al echipei naţionale, proprietarul unei academii de fotbal care îi poartă numele şi al clubului Viitorul Constanţa.

Hagi a adăugat că nu are ce să discute cu noul preşedinte al FRF Răzvan Burleanu deoarece "a fost în echipă cu Popescu" şi a făcut parte "din generaţia care a muncit şi a avut rezultate". "Nici nu am de ce să vorbesc cu noul preşedinte. Nu îl cunosc, nu îl ştiu, eu am fost în echipă cu Popescu. Atât. Nu are de ce să mă contacteze. Eu am fost, sunt şi voi fi în echipă cu Popescu, punct. În generaţia noastră. De asta am denumit ziua de 4 martie o zi tristă. Eu sunt în generaţia aia care a muncit şi a avut rezultate", a precizat Hagi. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029440 (s)