News Flash:

Greturile matinale in sarcina, semn bun

24 Aprilie 2015
1172 Vizualizari | 0 Comentarii

Noile studii confirma faptul ca femeile afectate de greturile de dimineata la inceputul sarcinii sunt mai putin susceptibile sa sufere un avort spontan.

Dar femeile care nu experimenteaza greata si varsaturi in timpul primului trimestru nu ar trebui sa fie ingrijorate. Nu toate femeile insarcinate sufera de greata si varsaturi timpuriu in timpul sarcinii in cazul unora acestea putand sa nu apara chiar deloc.

Se estimeaza ca intre 50-80% dintre femei sufera in timpul sarcinii de senzatia de greata, uneori insotita de varsaturi.

Desi senzatia de greata poate fi cea mai notabila dimineata, aceasta dureaza pe tot parcursul zilei pentru multe femei. Chiar si in situatiile in care aceasta nu este prezenta, unele femei pot dezvolta aversiuni la anumite alimente. In cele mai multe cazuri, senzatia greturilor de dimineata se atenueaza cam din a 13-a sau a 14-a saptamana a sarcinii, dar exista cazuri in care ea continua sa sufere chiar si in trimestrul al doilea de sarcina. In plus, simptomele sarcinii pot varia de la o sarcina la alta, chiar si pentru aceeasi femeie. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005119 (s)