News Flash:

Dr. Oz te invata ce sa alegi pentru un mic dejun anti-cancer

21 Aprilie 2015
1256 Vizualizari | 0 Comentarii

Statisticile arata ca intre 40-60% dintre cazurile de cancer pot sa fie prevenite daca avem grija la alimentele pe care le consumam. Dr. Oz vine cu cateva idei pentru un mic dejun anti-cancer. Iata care sunt alimentele recomandate de dr. Oz pe care le poti consuma la micul dejun ca sa te protejezi de cancer:

1. Omleta din tofu
Amesteca tofu cu cartofi razuiti, putina sare si 2 lingurite de turmeric, amestecandu-le la foc mediu intr-o tigaie pana se rumenesc putin. Poti sa adaugi si putina ceapa verde sau patrunjel tocat marunt la final.

2. Omleta cu spanac
Se bat ouale si se pun intr-o tigaie antiaderenta, dupa care se incorporeaza spanacul crud. Acesta contine acid folic, care ajuta la regenerarea celulelor. Se mai pot adauga si ardei, ceapa rosie si verdeata pentru o savoare deosebita. Daca nu vrei sa consumi oua, poti sa le inlocuiesti cu tofu sau cartofi fierti.

3. Papaya cu iaurt
Amesteca o ceasca de papaya in iaurtul pe care il consumi dimineata, deoarece ambel contin substante care tin cancerul la distanta.

4. Semintele de susan
Adauga in amestecul de cereale pe care le consumi dimineata si 1 lingura de seminte crude de susan. Acestea sunt bogate in vitamina E si lignani care regleaza nivelul hormonilor, oferind protectie impotriva cancerului la san sau cervical.

5. Smoothie cu lapte vegetal si fructe de padure
Amesteca lapte de soia sau de migdale cu un pumn de fructe de padure congelate si o banana. Fructele de padure sunt bogate in antioxidanti care neutralizeaza actiunea radicalilor liberi si protejeaza celulele. O alta varianta de smoothie cu efect anticancerigen este amestecul de lapte vegetal cu spanac proaspat si mango.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005083 (s)