News Flash:

Gorghiu a anuntat cine va prelua sefia PNL

13 Decembrie 2016
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
pnl
Presedintele demisionar al PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni seara ca functiile care s-au eliberat si interimatul vor fi ocupate de cei care au obtinut rezultate, afirmand ca Biroul Politic National va clarifica marti formula de conducere care va fi adoptata.

"Discutia a fost una informala cu liderii organizatiilor care au luat peste media pe tara. Nu este o discutie in urma careia sa se ia decizii oficiale. S-a ajuns insa la o concluzie si anume aceea ca pentru pozitiile care s-au vacantat si pentru interimat va fi o regula pe care o sa o respectam: meritocratia in partid si cei care au obtinut rezultate aceia vor fi in opinia mea propuneri corecte pentru functiile interimare pe care si eu si Ilie Bolojan le-am eliberat", a spus Alina Gorghiu, la finalul intalnirii cu liderii organizatiilor care au obtinut scoruri peste cel al partidului.

Ea a refuzat sa spuna care sunt propunerile pe care le va face BPN, precizand doar ca spera ca ele sa fie bine primite si ca vor ''suporta ajustari''.

Intrebata daca Raluca Turcan va fi propunerea inaintata Biroului Politic, Gorghiu a afirmat ca marti vor fi facute publice propunerile pe care le sustine impreuna cu primii 22 de presedinti ai organizatiilor liberale PNL.

alina gorghiu bpn raluca turcan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005029 (s)