News Flash:

Se anunta demisii in lant in PNL dupa dezastrul de la alegeri

12 Decembrie 2016
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
gorghiu alina
Partidul National Liberal (PNL) a obtinut un scor dezastruos in aceste alegeri parlamentare, iar in partid se pregatesc demisii de rasunet. Conform Biroului Electoral Central, PNL a obtinut un scor de 20,02%.


Surse din PNL ne-au precizat ca in afara demisiei previzibile a Alinei Gorghiu si alti oameni din conducerea partidului sunt pregatiti sa demisioneze. Cristian Busoi, liderul PNL Bucuresti, secretarul general Ilie Bolojan, dar si strategul din aceasta campanie, Gheorghe Falca, toti sunt cu mandatele pe masa si isi vor da demisiile.
Pe langa acestia, liderii PNL din teritoriu sunt pregatiti sa demisioneze. Multi dintre ei au vrut sa faca acest gest azi noapte, dar au fost opriti de catre cei din conducerea centrala pentru ca se considera ca astfel ar fi demobilizat toti oamenii din sectiile de votare.


O intalnire cruciala pentru viitorul partidului va avea loc, astazi, in Modrogan. Presedintele Alina Gorghiu va chema liderii de filiale pentru a avea o discutie, dar ii va pune in fata faptului implinit si le va explica ca demisioneaza din functia de lider al partidului.


In ciuda acestui val de demisii, conducerea PNL va ramane interimara pana la Congres, care este cerut cat mai rapid de toti liderii din partid. In aceste momente se discuta despre un Congres organizat la inceputul lunii ianuarie. Acest Congres va avea rolul sa definitiveze fuziunea dintre vechiul PNL sivechiul PDL, prin alegerea unui presedinte unic al marelui PNL.

Acest Congres este considerat de multi lideri ai PNL momentul zero al partidului, in special dupa acest dezastru de la alegerile parlamentare. Inca de pe acum bataliile intre vechiul PNL si vechiul PDL se anunta crancene, iar liderii din vechiul PDL se antreneaza pentru a prelua partidul incepand cu 2017.

pnl scor dezastruos demisii alina gorghiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007626 (s)