News Flash:

Gina Pistol, primele declaratii despre divortul parintilor ei. ”Femeia era agresiva... ”

24 Septembrie 2021
608 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Gina Pistol este plina de surprize. Vedeta mereu si-a tinut viata privata departe de ochii curiosilor si, chiar daca din cand in cand au mai iesit la iveala relatiile ei, aceasta a fost destul de rezervata in declaratii. Acum, Gina traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Smiley, poveste pe care cu greu a adus-o in fata fanilor.

Gina Pistol a evoluat in ochii fanilor, iar anii intregi petrecuti sub lumina reflectoarelor nu au facut decat sa construiasca un caracter puternic si gata sa faca fata oricarei situatii. Gina a devenit cunoscuta publicului inca de la aparitiile din Playboy doar ca, spre deosebire de alte colege de-ale sale, iubita lui Smiley a reusit sa scape in timp de stigmatul fetei din revistele pentru barbati. Copilaria Ginei nu a fost deloc una usoara si pana acum nu a vorbit deloc despre momentele care au marcat-o. Invitata recent in podcastul lui Mihai Morar, Gina a facut cateva declaratii cu ochii in lacrimi despre cel mai trist moment din copilaria ei.

„M-as reintoarce la mine copil fiind. Au fost momente in viata mea cand ai mei se despartisera. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea si m-au dus la o doamna si nu mi-a explicat nimeni ce mi se intampla atunci. M-am simtit singura, m-am simtit a nimanui.

Nu a venit nimeni sa imi spuna -Bai, parintii tai se judeca, e ceva normal, dar nu inseamna ca nu esti iubita! – Femeia era putin agresiva. Mama nu m-a batut niciodata, cred ca o singura palma mi-a dat. Dar femeia aia era putin agresiva, pentru ca ea, la randul ei, avea niste probleme. Atunci da, m-as intoarce la mine si m-as imbratisa. Atat. Ala ar fi singurul moment.”, a declarat Gina Pistol cu ochii in lacrimi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006437 (s)