News Flash:

Gigi Becali: Manchester United a cerut o oferta pentru Man

6 Iunie 2018
1258 Vizualizari | 0 Comentarii
man

Gigi Becali a declarat ca Manchester Unied s-a interesat de pretul mijlocasului Dennis Man, iar el a cerut 30 de milioane de euro in schimbul jucatorului de 19 ani.

 
"Nu stiu de ce a venit Mourinho, ca nu am vorbit cu Giovani, dar eu stiu ca Manchester acum vreo doua luni s-a interesat de Man si am cerut 30 de milioane. Dat de ce a venit Mourinho nu am vorbit inca, dar eu cred ca pentru Man a venit, din moment ce acum doua luni au cerut o oferta pentur Man si le-am spus 30 de milioane. Asa am cerut eu. Atunci cand nu e ceva de vanzare, cer foarte mult, ca sa spun un pret. Pentru ca eu vreau sa iau mult mai multi bani decat 30 de milioane. Pentru ca nu vreau sa-l dau cu 3, cu 5, cu 10, cer 30, ca sa-i fac pretul, iar daca sare peste doi ani sa pot sa iau 60 sau poate chiar 100. Asa lucrez eu", a declarat Becali, la ProX.

El a precizat ca FCSB mai are nevoie de un atacant si ca Adam Nemec a refuzat oferta sa, dar discutiile nu sunt incheiat cu fostul dinamovist.

"Nu am nevoie decat de un atacant, poate de un fundas central, dar daca ramane Gaman poate nu ne mai trebuie. Un atacant am nevoie atat. Am vorbit cu Teixeira, cred ca o sa-l tinem. I-am facut o oferta sa ramana cu 20.000 salariu, cat are acum, dar pe sase luni. Daca ne calificam, se prelungeste automat contractul, daca nu, ne despartim. Lui Nemec i-am facut o oferta, de la 7.000 la 15.000, dar a refuzat-o, dar la modul in care a refuzat-o, o sa o accepte. A multumit mult pentru oferta si cred ca o sa o accepte. Mai avem si Omrani, astazi trebuie sa dea comisia, daca da comisia semneaza cu noi", a precizat Becali.

 


gigi becali manchester unied dennis man mourinho
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006087 (s)