News Flash:

Irina Maria Bara si Mihaela Buzarnescu s-au calificat in sferturile probei de dublu la Roland Garros

5 Iunie 2018
841 Vizualizari | 0 Comentarii
irina bara si mihaela buzarnescu foto fa 650x435

 Perechea romana alcatuita din Irina Maria Bara si Mihaela Buzarnescu s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei feminine de dublu la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, dupa 6-4, 6-3 cu americancele Jennifer Brady/Vania King. 

Bara si Buzarnescu s-au impus dupa o ora si 28 de minute si au realizat o performanta in premiera pentru carierele lor. Buzarnescu reusise sa ajunga pana in optimile probei de simplu la prima sa participare pe tabloul principal la Openul Frantei. 

Americancele au inceput mai bine si au condus cu 2-0, dar Bara si Buzarnescu au revenit si au egalat, 2-2. La 3-3, romancele au reusit un break decisiv, dupa care s-au impus cu 6-4 in primul set. 

In actul secund, Brady si King au castigat primul ghem, dar apoi au urmat trei adjudecate de romance, ultimul dupa ce au salvat cinci mingi de break. Bara si Buzarnescu au incheiat setul cu un ghem castigat contra serviciului, pentru 6-3. 

De remarcat ca Brady si King au fructificat doar una din cele opt sanse de break avute. 

Bara si Buzarnescu si-au asigurat un cec de 76.000 de euro si 430 de puncte WTA la dublu. Urmatoarele adversare vor fi Hao-Ching Chan (Taiwan)/Zhaoxuan Yang (China), favoritele numarul opt, care in optimi au trecut cu 6-2, 6-4 de perechea romano-spaniola Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo. 
AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004802 (s)