News Flash:

Gheorghe Turda, declaratii uimitoare despre Cornelia Catanga si despre Nelu Ploiesteanu dupa moartea lor

17 Ianuarie 2022
783 Vizualizari | 0 Comentarii
gheorghe turda

Gheorghe Turda este din ce in ce mai vocal. Dupa ce a intrat in scandal cu Constantin Enceanu, faimosul interpret de muzica populara pare ca nu se sfieste sa spuna lucrurilor pe nume. Gheorghe Turda i-a adus, recent, in discutie pe Nelu Ploiesteanu si pe Cornelia Catanga, doi dintre colegii lui de scena care nu mai sunt printre noi. Chiar si asa, asta nu l-a impiedicat sa faca declaratii la adresa lui. 

La cei 73 de ani pe care ii are, Gheorghe Turda este de parere ca toti artistii ar trebui sa fie corectie din punct de vedere al respectarii platilor darilor catre stat. Asta l-a facut pe interpretul Turda sa arunce cu vorbe grele catre fostii lui colegi, fara sa se gandeasca ca asta ar putea fi deranjant pentru fanii regretatilor interpreti.

„Am 55 de ani de cariera, inregistrati in cartea de munca, am contribuit mereu la stat. Si acum dau procent din pensia mea, dar dorm linistit, nu duc grija zilei de maine”, a declarat, pentru impact.ro, solistul de muzica populara Gheorghe Turda.

„Din aviditate, fostii mei colegi cu pensie mica sau deloc nu au strans pentru batranete. Preferau sa cante doar in susanele si in cluburi, sa ia toti banii pe loc. Asa s-a intamplat si cu regretatii Cornelia Catanga si cu Nelu Ploiesteanu, care in ultimii ani de viata au recunoscut ca s-au confruntat cu serioase probleme financiare.

Nu au contribuit la stat mai deloc. Multi artisti au lucrat la mica ciupeala, asa se spune in lumea noastra. Eu ii sfatuiesc pe artistii tineri sa nu repete greseala veteranilor, sa se angajeze undeva, la un ansamblu, sa cotizeze la stat, sa se gandeasca si la pensie”, a mai spus Gheorghe Turda.

„Doar CREDIDAM ii mai salveaza, insa trebuie neaparat ca mai intai sa-si inregistreze repertoriul la noi. Eu fac parte din comisie, alaturi de Marcel Pavel, de Adrian Enache si de alti artisti.

Noi ii salvam de la foame pe artistii cu pensii mici, dar nu poti cere bani fara sa ai un repertoriu inscris la CREDIDAM, se plateste trimestrial. Chiar si Aurel Padureanu, sotul regretatei Cornelia Catanga, a inregistrat piesele lor la noi”, a mai spus Gheorghe Turda pentru sursa citata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005644 (s)