News Flash:

GALERIE FOTO - Case pe structura usoara – pentru un stil de viata dinamic! Cat costa o astfel de casa

17 Aprilie 2018
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
casa

Casele pe structura usoara sunt raspunsul optim dat de constructori unei nevoi tot mai mare de eficienta pe care tanara generatie o resimte din ce in ce mai pregnant. Sunt case care oferaun stil de viata eficient, prietenos cu mediul inconjurator si, mai ales, econom.

Astfel de locuinte, fie pe structura din lemn, fie metalica, sunt mai usor de ridicat (1-3 luni) si, inconsecinta, un pret redus, constructia lor nu este influentata de anotimpuri si au o durata de viata la fel de extinsa si chiar superioara in unele cazuri caselor traditionale. Iata catevacase pe structura usoara, locuintele care tin pasul cu ritmul tot mai dinamic al vietii noastre de zi cu zi.

Incepem cu o frumoasa casa pe structura din lemn, pe doua nivele si o suprafata construita de 192 de metri patrati. Casa (si in poza de deschidere) imbina de minune arhitecturatraditionala cu linii exterioare moderne, precum ferestre generoase in design captivant, unele deschizand volume diferite ale structurii. In plan, parterul este in majoritate dedicat spatiilor de zi, dispuse separat, dar cu iesire pe terasa din spate acoperita de o superba pergola. Intr-un colt linistit este amplasat un dormitor cu baie proprie, alte trei incaperisimilare gasindu-se la etaj. Casa se vinde, in stadiul semifinisat, cu aproape 62.500 de euro.

Am ales pentru al doilea exemplu o casa mai mica, pe un singur nivel si o suprafata utila de 75 de metri patrati. Este o casa pe stuctura metalica, cu un design modern, de inspiratiescandinava, cu fatadele placate in lemn si spatii exterioare generoase, in pofida suprafetei mici. Structura locuintei se poate plia pe nevoile clientului, putand fi adaugate noi module. Astfel, in varianta cu trei module, precum cea infatisata in imaginile de mai jos, casa costa in jur de 38.000 de euro, cu finisaje standard. Planul include doua dormitoare, pe langaspatiile de zi.

Al treilea proiect ne aduce o casa frumoasa, cu mansarda, tot pe structura metalica. Intinsa pe o suprafata utila de 112 metri patrati, locuinta cu finisaje exterioare moderne, are patrudormitoare in structura sa, unul la parter, trei la etaj, un spatiu ideal pentru o familie numeroasa. O terasa deschisa, imbracata in lemn, extinde spatiile de zi in exterior, in spatele casei. Arhitectura este una clasica, in linii simple, dar cu elemente exterioare definitorii. Pretul nu este insa specificat de constructor.

Galerie Foto

01
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006540 (s)