News Flash:

Viorica Dancila NU intentioneaza sa demisioneze din functia de premier al Romaniei

16 Aprilie 2018
961 Vizualizari | 0 Comentarii
Viorica Dancila sedinta guvern 12 04 2018 1067x550

Premierul Viorica Dancila a infirmat, luni, inaintea sedintei CExN al PSD, zvonurile aparute in spatiul public potrivit carora ar intentiona sa demisioneze din fruntea Executivului, Liviu Dragnea afirmand ca aceasta va ramane in functia de prim-ministru ”cel putin” pana in 2020.
"Nu, nici vorba de asa ceva. As fi curioasa sa aflu si eu (de unde au pornit zvonurile - n.r.), ca de la mine in niciun caz”, a spus premierul Viorica Dancila, intrebata daca zvonurile aparute in spatiul public, potrivit carora intentioneaza sa demisioneze din functia de prim-ministru, sunt adevarate.

La randul sau, presedintele PSD, Liviu Dragnea, intrebat daca Viorica Dancila va ramane in functia de sef al Executivului ”pana in douazeci douazeci”, a raspuns: ”Da. Cel putin”.

Chestionat despre o posibila ordonanta de urgenta pentru modificarea codurilor penale, Liviu Dragnea si-a facut cruce.
Premierul Viorica Dancila are o intrevedere cu presedintele Liviu Dragnea, cu putin timp inaintea sedintei Comitetului  Executiv al PSD, printre subiecte discutate fiind si posibilitatea organizarii, in luna mai, a unui miting de sustinere a Guvernului si a programului de guvernare.

Surse politice au declarat, pentru MEDIAFAX, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis liderilor din teritoriu ca ar dori ca 1 milion de oameni sa iasa in strada pentru a sustine masurile din programul de guvernare.

Prim-ministrul Viorica Dancila va prezenta, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD de luni, primul bilant al Guvernului, potrivit unui anunt al liderului partidului, Liviu Dragnea.

Sedinta are loc la Parlament, de la ora 11.00.

Intrebat, pe 10 aprilie, daca va fi facuta o evaluare a Guvernului la sedinta CExN al PSD, Liviu Dragnea, a raspuns: "Nu. Va fi o prezentare facuta de prim-ministru, o analiza, un mini-bilant".

Chestionat daca este multumit de activitatea ministrilor Cabinetului Dancila, Dragnea a replicat: "Sunt multumit de activitatea prim-ministrului", precizand insa ca programul de guvernare se implementeaza ca la carte.

Liderul PSD a infirmat probabilitatea unei remanieri. Totusi, intrebat despre aceasta posibilitate pe termen lung, avand in vedere ca in presa se discuta despre astfel de amenintari, Dragnea a spus: "Pai normal. Sunt niste prieteni de-ai nostri care in fiecare saptamana trebuie sa inventeze ceva, dar nu exista (discutii despre remaniere – n.r.). Probabil ca in urmatorii 10 ani vor fi niste remanieri, dar din cate stiu eu, in perioada imediat urmatoare, nu".


liviu dragnea dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006298 (s)