News Flash:

Gabi Badalau sustine ca fosta partenera, Claudia Patrasca a angajat o firma de detectivi pentru a-i spiona pe copii

13 Mai 2022
475 Vizualizari | 0 Comentarii
Badalau

Gabi Badalau o acuza pe Claudia Patrascanu ca ar fi angajat o firma de detectivi care sa il supravegheze. Gabi Badalau sustine ca fosta sa partenera de viata a angajat o firma de detectivi care sa il urmareasca. Acesta este de parere ca artista ar trebui sa renunte la astfel de jocuri si sa fie mai inteleapta, de dragul celor doi copii.

„A angajat o firma de detectivi, dar instanta a respins aceasta proba. Am avut aceasta investigatie din partea detectivilor, dar concluzia detectivilor in urma investigarii era ca fumez narghilea, ca iau masa la restaurantele de pe Soseaua Nordului si ca m-au vazut ca beau si ca ma urc la volan si ca sunt un pericol pentru copiii mei', a declarat el pentru Xtra Night Show.

Vizibil deranjat de atitudinea Claudiei Patrascanu, Gabi Badalau a subliniat ca vrea sa aiba o relatie civilizata si umana cu ea, de dragul copiilor. Aparitia publica a omului de afaceri a fost facuta pentru indeplinirea acestui scop.

„Eu nu inteleg de ce naibii nu se potoloste, de ce nu incercam sa avem o relatie civilizata si umana si de ce nu putem sa fim doi parinti responsabili pentru copii. Ii cer Claudiei prin intermediul dumneavoastra sa incerce sa ne linistim, sa fie mai umana, sa fie mama si sa incercam avem naibii o relatie sanatoasa pentru copii', a spus el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007043 (s)