News Flash:

FOTO SOC! A cheltuit o avere pentru a arata bine, dar cand il vezi te ingrozesti!

8 Ianuarie 2017
964 Vizualizari | 0 Comentarii
Diablo Delenfer
Un britanic, cunoscut sub numele de Diablo Delenfer, a recurs la numeroasetatuaje si operatii pentru ca fata sa sa semenea cu reprezentarea Satanei, scrie gandul.info, care citeaza Mirror. Barbatul a inceput transformarea in 2007, iar pâna acum, a cheltuit peste 10.000 de lire sterline (12.000 de euro).

Pe lânga pierce-ul din nas, are toata fata plina de tatuaje, inclusiv globii oculari, purtând lentile de contact. Si-a facut si un implant in zona fruntii, astfel incât sa para ca are coarne si mai mult, si-a bifurcat si limba.

"E un sentiment foarte ciudat. O persoana sta in spatele tau cu doi clesti si efectiv iti scoate limba afara, in timp ce alta persoana incepe sa ti-o taie", a povestit Diablo Delenfer, precizând ca nu a folosit anestezic deloc.

Desi aspectul sau este foarte asemanatator cu ceea ce asociem in mod obisnuit cu chipul diavolului, britanicul sustine ca nu are nicio legatura cu credinta sa. "E chiar amuzant. Nu sunt santanist sau ceva, e doar o chestiune de imagine", a adaugat Diablo Delenfer.

tatuaje operatii reprezentarea satanei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006919 (s)