News Flash:

FOTO - O idee geniala de a vopsi ouale de Paste

28 Aprilie 2016
1499 Vizualizari | 0 Comentarii
vopsit ou
Cele mai multe gospodine vopsesc ouale in acelasi mod, in fiecare an, de obicei in culoarea rosie, asa cum cere traditia. Insa, ce-ar fi daca printre obisnuitele oua rosii, mai "scapati" si unele cu adevarat deosebite. Iata cum sa procedezi daca vrei sa ai oua galactice!

Pentru aceasta veti avea nevoie de: 

Oua, de preferat cele albe 

Tempera diverse culori

Pensule (diverse marimi) 

 


Asadar, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa spalati bine ouale, sa le fierbeti, apoi sa le lasati sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, acestea trebuie vopsite in culoarea neagra.

Intindeti pe o tablita culorile tempera. Trebuie sa aveti urmatoarele culori : alb, negru, albastru inchis, albastru deschis, mov, roz si maro sau auriu. Dupa ce primul strat de vopsea s-a uscat, este necesar sa mai adaugati peste acel strat si culoarea albastru deschis. Aceasta va crea impresia de Galaxie.




Dupa ce s-a uscat, pentru a face lucrurile si mai interesante, combinati culoarea albastru deschis cu alb, si punctati oul. Dupa ce s-a uscat, inmuiati pensula in culoarea alb si stropiti oul astfel incat sa se creeze impresia ca se observa stelele din Galaxie. 





ouale culoarea rosie oua rosii oua galactice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004920 (s)