News Flash:

FOTO - Iata dovada ca Victor Ponta a vrut sa-l infunde pe Marian Oprisan

20 Martie 2018
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
Ponta3

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, sef al ConsiliuluiJudetean, a afirmat ca Victor Ponta a vrut sa-l bage in puscarie, atunci cand era premier. La finalul unei sedinte a conducerii PSD, Oprisan a afirmat ca Ponta a vrut sa-l bage in puscarie, fiind singurul „care s-a ocupat „ de dosarul in care acesta a fost ulterior achitat.

Ponta a ordonat Secretariatului General al Guvernului sa scrie la sfarsitul apelului ca sustine si roaga instanta de judecata ca sa admita apelul DNA si sa procedeze la condamnarea mea in acel dosar

"Da. Si, daca vreti, luati foarte frumos, si vi-l pun la dispozitie, apelul pe care Victor Ponta l-a facut la sentinta mea de achitare in procesul pe care l-am avut si care a fost ordonat de Traian Basescu. Deci Ponta a ordonat Secretariatului General al Guvernului sa scrie la sfarsitul apelului ca sustine si roaga instanta de judecata ca sa admita apelul DNA si sa procedeze la condamnarea mea in acel dosar. Da, Victor Ponta a vrut sa ma bage in puscarie. (…) Victor Ponta este singurul care s-a ocupat de aceasta chestiune, pentru ca el era componenta a jocului care s-a facut la vremea respectiva, joc in urma caruia a ajuns presedintele PSD”, a sustinut Marian Oprisan, care a sustinut ca Traian Basescu si George Maior sunt cei care l-au pus pe Ponta presedinte al PSD.

Ulterior, Oprisan a dat si documentul care vine in sprijinul afirmatiilor sale.

„Dupa sedinta BPN, am declarat ca fostul prim-ministru Victor Ponta a vrut sa ma bage in puscarie. Va rog sa consultati Apelul formulat abuziv in dosarul 271/231/2010 de catre Secretariatul General al Guvernului, institutie care nu era parte in dosarul dintre mine si DNA si care, chiar si fara a avea aceasta calitate, cere instantei de judecata sa admita apelul DNA si sa desfiinteze sentinta penala nr. 140/06.05.2015 pronuntata de Judecatoria Cluj-Napoca in Dosarul nr. 271/231/2010 prin care eram achitat! Da! Victor Ponta a vrut sa ma bage in puscarie, iar apelul introdus in cauza in 2015 de catre Guvernul condus de Victor Ponta este dovada cea mai clara a celor afirmate de mine! Asa sa imi ajute Dumnezeu!”, anunta Oprisan intr-un comunicat care insoteste documentul citat.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Galerie Foto

Plangere_impotriva_deciziei_de_achitare_a_lui_Oprisan_Ponta.png
victor ponta oprisan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009406 (s)