News Flash:

Fostii ministrii Codrut Seres si Nagy Zsolt, condamnati DEFINITIV

27 Ianuarie 2015
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
Codrut Seres
Codrut Seres a fost condamnat definitiv la 4 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, Zsolt Nagy a primit o pedeapsa de 4 ani, cea mai mare pedeapsa fiind data lui Stamen Stanchev, care va executa 5 ani si 2 luni, decizia din dosarul privatizarilor strategice fiind anuntata marti de ICCJ.
Completul de cinci judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie a redus astfel pedeapsa primita la fondul dosarului de fostul ministru al Economiei Codrut Seres, de la sase ani la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare, pentru tradare prin transmitere de secrete.
Si in cazul lui Zsolt Nagy, fost ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, pedeapsa a fost redusa de la cinci ani la patru ani de inchisoare cu executare, pentru aderare la un grup infractional.
Consultantul international Vadim Benyatov a fost condamnat patru ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru spionaj. La fondul dosarului, Benyatov primise o pedeapsa de zece ani de inchisoare cu executare. In cazul acestuia, instanta a dispus reducerea cu sase luni a pedepsei, pentru perioada in care a fost retinut si arestat preventiv.

codrut seres nagy zsolt inchisoare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006079 (s)