News Flash:

Viorel Hrebenciuc si Paltin Sturdza raman in arest preventiv. Ioan Adam va sta in arest la domiciliu

26 Ianuarie 2015
1559 Vizualizari | 1 Comentarii
Viorel Hrebenciuc si Paltin Sturdza vor fi judecati in arest preventiv, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, Ioan Adam va fi eliberat din arest si va sta in arest la domiciliu, iar Tudor Chiuariu ramane sub control judiciar, dar poate parasi tara in perioada 26-29 ianuarie, a decis luni ICCJ.
Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au decis luni, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, trimis instantei in 22 ianuarie, mentinerea masurii arestarii preventive in cazul fostului deputat Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Paltin Sturdza, Dan Costin Bengescu si a judecatorului Ordog Lorand Andras.
In cazul fostului deputat Ioan Adam, aflat in arest preventiv din 20 noiembrie 2014, instanta a dispus inlocuirea masurii cu arestul la domiciliu pe o durata de 30 de zile, de la data de 26 ianuarie la 24 februarie inclusiv. Ioan Adam urmeaza sa iasa luni din arest preventiv. In timpul arestului la domiciliu, Ioan Adam trebuie sa mearga la procurori sau la instanta ori de cate ori este chemat si are interdictie sa comunice cu ceilalti inculpati si cu martorii din dosar.
Prin aceea decizie, instanta a mentinut masura arestului la domiciliu pentru Andrei Hrebenciuc si a dispus inlocuirea arestului preventiv fata de Iosif Kadas si a arestului la domiciliu fata de Janica Poenaru si Ioan Sorin Iacob cu masura controlului judiciar pe o durata de 60 de zile, de la 26 ianuarie la 26 martie inclusiv.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005596 (s)